RAZOTKRIVANJE

Miljenik žena o nježnijem spolu: ‘Zbog jedne sam posijedio, a drugoj se želim vraćati u snovima‘

Mariborski glazbenik Zoran Predin 3. ožujka u Lisinskom promovira novi album ‘Gasatarbajter trubadur‘.

Što ste najvažnije naučili u svojih 45 godina na sceni?

Da je zapravo uspio onaj koga žene prihvate i zavole. Tog starog zlatnog pravila se čvrsto držim, a osim toga mi je draže raditi sa ženama.

Zašto?

Jer mi je ženska percepcija događaja, stvari i ljudi mnogo bliža od muške. Jedina stvar koju više volim raditi s muškarcima je - igranje košarke.

Što prvo primijetite na ženama?

Njihovo zračenje, raspoloženje, eleganciju i mekoću pokreta, a posebno usne i način hoda. Te prve utiske stalno iznova provjeravam i uz to otkrivam nove radosti i ljepotu.

Možete li zamisliti dan bez žena?

Kakva bi to dosada bila!

Što vam je najerotičnije kod žena?

Onaj nestašluk u pogledu.

U kojim godinama je seks najbolji?

Uvijek je najbolji. Kad god se dogodi to čudo davanja i predavanja drugome - to je najbolje.

image

Promocija novog albuma kantautora Zorana Predina održana je u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog

BILJANA BLIVAJS/CROPIX

Čitajte i: Majstor za hitove: upoznajte Zagrepčanina koji stvara neke od najpopularnijih serija današnjice

Čime vam se bave djeca?

Najmlađi Črt je maturant koji ozbiljno razmišlja o studiju filmske montaže, Žiga je programer, Zarja je dizajnerica i kostimografkinja, Rok je animator i slikar, a Andrej je pisac i urednik kulture u Delu.

Je li Zarja vaša ljubimica?

Pa, naravno, svi smo mi očevi krvavi ispod kože i meki na kćeri, pa nas one mogu motati oko malog prsta kad god i kako god požele. To je jedan od razloga što sam od Zarjinog puberteta - posijedio.

Koju ste pjesmu s novog albuma posvetili supruzi Barbari?

Ljubavnu baladu "Bez tragova i sjene". U njoj pjevam kako ću joj se, kad me više ne bude, vraćati u snovima. Nadam se samo da nas ondje neće biti više, kao što je to zajedljivo primijetio jedan moj prijatelj slušajući pjesmu.

Kome ste posvetili pjesmu "Žene su ga voljele"?

Jednom liku koji ima nevjerojatan uspjeh kod žena, a nikome od nas muškaraca nije jasno kako mu to uspijeva. Svrstao sam je u kategoriju narodnih zavidnih pjesama.

Tko su bili vaši najvažniji učitelji hrvatskog?

Pokojni prijatelji, glazbeni kritičar Darko Glavan i jazz glazbenik Boško Petrović, zatim košarkaš Zoran Čutura i genijalni Boro Dežulović. Imao sam i jako dobrih učiteljica, a najbolja je bila Antonela s kojom sam izgubio kontakt.

Sanjate li na hrvatskom?

Apsolutno. Čim sam duže od dva dana u Hrvatskoj, što je čest slučaj.

01 - Modified: 2022-03-18 09:51:34 - Feat.: 0 - Title: Predinov šarm zrači na oba jezika. Pjesnik je to kojeg sam zavolio prije 40 godina, s prvim albumima Lačnog Franza
01 - Modified: 2022-03-18 09:51:34 - Feat.: 0 - Title: Predinov šarm zrači na oba jezika. Pjesnik je to kojeg sam zavolio prije 40 godina, s prvim albumima Lačnog Franza
Linker
14. rujan 2022 21:56