VELIKA POBJEDA

Milijun lajkova za Lily-Rose Depp: Pobijedila je anoreksiju, svojim se tijelom sad ponosi

Kći holivudskog superstara Johnnyja Deppa i francuske pjevačice Vanesse Paradis pozirala je u toplesu za naslovnicu kultnog modnog časopisa i-D.

Veza s francuskom pjevačicom i glumicom Vanessom Paradis u ljubavnoj kronologiji neukrotivog holivudskog superstara Johnnyja Deppa nesumnjivo zauzima posebno mjesto. U četrnaest godina njihove interkontinentalne veze na tri adrese između Pariza u Francuskoj te New Yorka i Los Angelesa u Sjedinjenim Državama dobili su kćer Lily-Rose Melody Depp i sina Johna Christophera Jacka Deppa III.

Ne čudi da je život pred kamerama bio suđen i Lily-Rose Melody Depp, koja je s petnaest godina prekinula školovanje kako bi se u potpunosti mogla posvetiti showbiznisu - glumi i modi. U tome je nije pokolebala ni tamna strana posla, neprekidno razvlačenje i seciranje privatnosti po medijima, u što je bila upletena kao tinejdžerka kad su se razvodili njezini roditelji, ali i tijekom burnog razvoda te nedavne sudske trakavice između njezinog oca i Amber Heard.

image

Lily-Rose Depp na premijeri filma ‘Wolf‘ u Torontu

GEORGE PIMENTEL/SHUTTERSTOCK

Kao 16-godišnjakinja je postala muza legendarnog dizajnera Karla Lagerfelda i zaštitno lice Chanela, modne kuće u kojoj je pokojni modni mag bio kreativni direktor, pa su istodobno s njezinim prvim filmskim naslovima svijet preplavile reklamne kampanje s Lily-Rose u glavnoj ulozi. U međuvremenu je pobijedila i anoreksiju, jedan od najtežih poremećaja prehrane, a da se u svom tijelu osjeća sretno i zadovoljno pokazala je na snimanju za naslovnicu kultnom modnog časopisa i-D, kultnog britanskog dvomjesečnika specijaliziranog za uličnu modu, glazbu, umjetnost i život mladih.

image

Johnny Depp i Lily-Rose Melody Depp u Japanu 2013.

MASATOSHI OKAUCHI/SHUTTERSTOCK

Pokrenuo ga je 1980. Terry Jones, bivši umjetnički direktor Voguea, a od svog samog osnutka, časopis je prepoznat po inovativnom pristupu fotografiji, tipografiji i grafičkim rješenjima zbog čega se smatra jednim od najutjecajnijih na svijetu u protekla četiri desetljeća. Na naslovnici je dosad objavio najveće svjetske celebrityje poput Madonne, Grace Jones, Naomi Campbell, Sade, Johna Galliana, Alexandera McQueena, Chloe Sevigny, Scarlett Johansson, Rihanne i mnogih drugih, a svi su portretirani sa zatvorenim ili prekrivenim desnim okom, što je jedan od zaštitnih znakova i-D-ja.

Na isti je način fotografu Karimu Sadliju na naslovnici pozirala i Lily-Rose Melody Depp, koji je zažmirila na desno oko, a lijevom rukom je prekrila obnažene grudi. Fotograf je njezin portret snimio u toplesu, jer je Lily-Rose odjevena samo u prevelike ili kako se to moderno kaže predimenzionirane, otkopčane plave traperice, a u razgovoru je naglasila da se u svom tijelu danas jako dobro osjeća.

"Borba je bila teška i duga, ali sam pobijedila anoreksiju. Danas sam zdrava sam i zdravo se hranim, te sam sretna i zadovoljna u svojem tijelu. Moje tijelo sigurno nije savršeno, ali tek kad shvatite da je nametnuti ideal savršenosti nemoguće ostvariti, tek tada se možete pomiriti sa svojim nesavršenostima i početi uživati u sebi i u životu", izjavila je Lily-Rose Melody Depp koja je u 24 sata za naslovnicu zaradila više od milijun lajkova na svom Instagram profilu.

Linker
25. travanj 2024 01:49