Lupila je šakom o stol

Michelle Obama nije ostavila Baracku prostora za razmišljanje: ‘Rekla mi je da će me napustiti!‘

Joe Biden je bio u ulozi potpredsjednika tijekom dva mandata Baracka Obame, tako da bivši predsjednik ne može skriti zadovoljstvo rezultatima izbora u Americi.

"Ponosan sam što mogu čestitati sljedećem predsjedniku Joeu Bidenu i novoj prvoj dami Jill Biden. Isto tako čestitam i Kamali Harris", započeo je zadovoljno bivši predsjednik SAD-a Barack Obama u intervjuu za CBS u kojem je između ostalog rekao da ne planira raditi u Bijeloj kući. Na to ga je na najbolji način, kroz nonšalantnu šalu, nagovorila supruga koja smatra je osam godina u Washingtonu sasvim dovoljno.

image
Joe Biden i Barack Obama tijekom godina suradnje razvili su blisko prijateljstvo.
VAN TINE DENNIS/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

"Michelle mi je rekla da će me napustiti kao se pridružim kabinetu Joea Bidena...", rekao je Obama uz osmijeh, ali poznato je da je to itekako ozbiljno mislila. Prošlog mjeseca poznati par je proslavio 28 godina braka, a Michelle je otvoreno govorila o trzavicama.

"Bilo je trenutaka kada sam željela gurnuti Baracka s prozora. To govorim jer je važno da znate da će nekada stvari postati teške i osjećaji će biti vrlo intenzivni, ali to ne znači da trebate odustati. Ta razdoblja mogu trajati dugo. Mogu trajati godinama. Ako takve stvari prekidaju brak onda smo Barack i ja bili u prekidima tijekom cijelog našeg braka, a realno, imamo vrlo snažan brak. Da sam svaki put odustala i udaljila se od njega u ta teška vremena, tada bi mi nedostajala sva ljepota koju smo imali”, pričala je Michelle koja je s Barackom dobila dvije kćeri, Maliju Ann i Natashu.

Ipak, Obama je obećao da će Michelle i on pomoći budućem predsjedniku koji u siječnju treba ući u Bijelu kuću.

image
Barack je u intervjuu bio itekako raspoložen...
60 MINUTES/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

"Demokracija nas treba više nego ikada. Michelle i ja se radujemo budućem predsjedniku i prvoj dami pomoći kako god možemo", dodao je Obama.

Prije dvije godine je Michelle ispričala kako je razmišljala o odlasku kod bračnog savjetnika želeći ljudima naglasiti kako nijedna veza nije savršena i kako je normalno da u braku postoje trenuci kada želite otići.

"To je normalno, tako sam se i ja osjećala. Ali jedno je sigurno: treba puno rada; puno iskrenosti prema sebi i svojim partnerima. To sam naučila". Osim toga Michelle je najavila i njegove memoare "A Promised Land" koji danas izlazi u Americi.

"Jedva čekam da je svi pročitate i da proživi sve ono što sam ja proživjela kad sam izdala svoje memoare "Becoming", dodala je bivša prva dama.

Čitajte i:

Nakon kritika Michelle Obame, Trump nije ostao dužan: Uslijedila je žestoka svađa bez rukavica

Potpuna iskrenost Borba s depresijom bivše prve dame Michelle Obame: 'Nisam se znala nositi sa simptomima'

Nije Barack Michelle Obama progovorila o posebnom odnosu s 'čovjekom iz sjene': 'Uz mene je bio više od desetljeća'

Linker
20. travanj 2024 04:15