Glazbena premijera!

Mia Dimšić predstavila spot za svoju pjesmu: Na Eurosong ide spremna i predstavlja svoj Osijek

Naša predstavnica u Italiji danas je premijerno objavila spot za pjesmu ‘Guilty Pleasure‘ koji je i lijepa promocija Osijeka.

U susret Eurosongu, koji se održava polovinom svibnja u talijanskom Torinu, Mia Dimšić jutros je u sklopu HRT-ove emisije 'Dobro jutro Hrvatska' predstavila spot za njezinu pjesmu Guilty Pleasure. Spot je snimljen u rodnom Osijeku mlade glazbenice koja je pobijedila na ovogodišnjoj Dori.

"Baš sam ponosna na Osijek, nedavno je tamo održan i Porin. Imala sam neka snimanja za Eurosong u Osijeku. Baš mi je drago da ovaj spot ide u Europu", kazala je Mia gostujući u Dobrom jutru.

Naša nagrađivana kantautorica istaknula je da njezin tim još nije odlučio hoće li pjesmu na Eurosongu izvoditi na hrvatskom ili engleskom jeziku. U spotu pjeva na hrvatskom, što se očito dopada njezinim obožavateljima jer su prvi komentari na njega većinom pozitivni.

S druge strane neki fanovi Dore raspisali su se o tome da bi Mia na Eurosongu trebala nastupiti s engleskom verzijom pjesme, a da na hrvatskom mogu biti tek neki dijelovi.

image

Mia Dimšić predstavila je spot za pjesmu 'Guilty Pleasure'

PRESS

"U toj fazi smo da sve razmatramo. Svidjela mi se hrvatska verzija, pa ćemo razmisliti, ali mislim da će ostati osnova na engleskom jer je to bio original i izvorna priča. Važno je da publika razumije što prepričavam, nismo isključili mogućnost da ubacimo malo hrvatskog", mišljenja je Mia.

Čitajte i: Mia Dimšić o pripremama za torino: ‘Još ne vjerujem, mislim da ću imati knedlu u grlu‘

Što se tiče kladionice, na kojima prvo tjednima uvjerljivo drži Ukrajina, dok je ona u petak ujutro bila na 30. mjestu, Mia je rekla kako se time ne opterećuje.

image

Mijin nastup na Dori.

MATIJA DJANJESIC/CROPIX

"Objasnili su mi da to nije kladionica za plasman nego za pobjedu. Tako da se nisam htjela previše uljuljkati ni kad se popnem ni kad padnem na kladionici.”, tvrdi glazbenica.

Linker
16. travanj 2024 23:37