Dugo je nismo vidjeli!

Meri Cetinić smogla snage pojaviti se u javnosti prvi put nakon gubitka kćeri Ivane: ‘Bol ne prolazi!‘

Glazbena diva bila je uzvanica na zagrebačkom događanju u povodu obilježavanja Dana prodavaonica ploča. Samo zbog toga Meri je doputovala iz Korčule gdje se povukla nakon kćerine smrti, a za Gloria.hr ispričala je kako živi otkako je prije deset mjeseci ostala sama.

Brojni uzvanici koji su se prošlog vikenda okupili u Zagrebu na obilježavanju Dana prodavaonica ploča u organizaciji Hrvatske diskografske udruge i diskografa, ugodno su se iznenadili kad su među gošćama vidjeli pjevačicu Meri Cetinić. Otkako je, naime, 2. lipnja prošle godine preminula njezina kći Ivana Burić, jedna od naših najboljih glazbenica potpuno se povukla u osamu. Stoga je njezin dolazak mnoge dirnuo, a vrlo emotivno sve je doživjela i sama Meri.

image

Meri Cetinić povukla se na Korčulu.

Bojan Zibar

"Nisam mogla ne doći iz poštovanja prema organizatoru i mojim kolegiama, iako mi je bilo teško. Danima sam skupljala snagu", tužno nam je rekla Meri.

Zagrebačka svečanost prvi je događaj na kojem je Meri bila otkako je njezine jedinica Ivana prije deset mjeseci izgubila bitku s opakom bolešću.

"Bol ne prolazi, iako kažu da vrijeme liječi sve rane. No, meni su još otvorene!", neutješna je splitska pjevačica.

image

Glazbena diva jedva je skupila snage za doći na svečanost održanu prošli vikend u Zagrebu.

Bojan Zibar

Merin dolazak osobito je obradovao njezine kolegice Jasnu Zlokić i Gabi Novak.

Kako je otkrila za Gloria.hr, otkako je ostala bez kćeri, Meri se povukla na Korčulu, iako je godinama živjela u Splitu i u Zagrebu.

image

Jasna Zlokić i Meri Cetinić

BOJAN ZIBAR

"Vratila sam se u moje mjesto, Blato. Treba mi mir, a tamo to imam", povjerila nam je Meri, koja nam je i rekla da vrijeme uglavnom provodi u njezinom vrtu.

"Moram se nečim okupirati jer bih inače samo plakala. Imam svoj vrt u kojem sadim povrće, cvijeće...", ispričala nam je legendarna glazbenica, koja od Ivanine smrti nema snage niti raditi na novim pjesmama.

image

Otkako je preminula njezina kći, Meri živi na Korčuli.

Bojan Zibar

Čitajte i: Tuga koja razara! preminula kći Meri Cetinić: ‘Opaka bolest je prijetila, ali smo je savladavale zajedno...‘

Podsjetimo, Ivana Burić preminula je od opake bolesti u 44. godini života. Proslavljena glazbenica kći je od njezine druge godine odgajala kao samohrana majka, a na nju je prenjela i ljubav prema glazbi. Ivana je bila profesorica glazbene kulture, pisala je tekstove i skladala, a majka ju je rado uključivala u svoje projekte.

Linker
12. travanj 2024 11:01