Mel Gibson s kćerkom Lucijom i sinom Larsom

 VALERIE MACON AFP
Ništa bez njih

Mel Gibson otac je devetero djece koje rijetko pokazuje, a sada je s dvoje najmlađih stigao na crveni tepih

Holivudski glumac na specijalnu projekciju filma "Monster Summer" poveo je kćer Luciju i sina Larsa.

Holivudski glumac na specijalnu projekciju filma "Monster Summer" poveo je kćer Luciju i sina Larsa.

Bio je to prizor za pamćenje, jer se na prste jedne ruke mogu pobrojiti prilike kad se američki oskarovac Mel Gibson, proslavljeni holivudski glumac, redatelj i producent pojavio sa svojim potomcima na crvenom tepihu. I to dobro raspoložen i spreman za poziranje fotografima u njihovom društvu.

Dosad su, naime, gotovo svi pokušaji fotografa da ga snime s djecom obično završavali verbalnim pa i tjelesnim razmiricama, ali ne i ovaj put. Mel Gibson je na specijalnu projekciju filma "Monster Summer" američkog redatelja Davida Henrija u multipleksu DGA Theater u Los Angelesu stigao u društvu kćeri, tinejdžerke Lucije i 6-godišnjeg sina Larsa. Četrnaestogodišnja Lucia je za tu svečanu priliku odjenula kratku crvenu haljinu koja joj je savršeno pristajala, a maleni Lars odabrao je klasične sinonime muške elegancije - tamne hlače i cipele, te bijelu košulju.

image

Redatelj David Henrie i glumci Noah Cottrell, Abby James Witherspoon, Mel Gibson, Lilah Pate, Julian Lerner i Mason Thames

VALERIE MACON/AFP/PROFIMEDIA

Lucia i Lars najmlađi su od devetero djece slavnog oskarovca, koji će 3. siječnja iduće godine proslaviti svoj 69. rođendan. Luciju je dobio u vezi s ruskom glazbenicom Oksanom Grigorijevom, zbog koje se razveo od supruge Robyn Moore, stomatološke tehničarke, s kojom je podigao sedmero djece. A najmlađeg sina Larsa, koji će u siječnju proslaviti sedmi rođendan, dobio je, pak, u vezi sa spisateljicom i glumicom Rosalindom Ross, bivšom prvakinjom u preponskom jahanju, koja je od njega mlađa 34 godine.

Mel Gibson je rođen 3. siječnja 1956. u Peekskillu u New Yorku, kao šesto od jedanaestero djece svojih roditelja. Glumu je diplomirao je 1977. na Nacionalnom institutu dramske umjetnosti u Sydneyju, a proslavio se glavnom ulogom u niskobudžetnoj postapokaliptičnoj drami "Pobješnjeli Max", jednom od najuspješnijih franšiza u povijesti sedme umjetnosti.

image

Mel Gibson s kćeri Lucijom i sionm Larsom na specijalnoj projekciji filma "Monster Summer"

VALERIE MACON/AFP/PROFIMEDIA

S Robyn Moore u braku je proveo 31 godinu, a slovili su za jedan od najskladnijih i najstabilnijih parova u svijetu show biznisa. Nevolje u raju započele su 2009. kad je mnoge šokirala vijest da zbog ruske glazbenice Oksane Grigorijeve, koja je s njim ostala trudna, napušta suprugu Robyn, s kojom je dobio šestoricu sinova i kćer.

U brakorazvodnoj parnici o podjeli imovine odluka je donesena na sudu, pa je Robyn na kraju pripala polovica osobnog bogatstva njezinog bivšeg supruga - otprilike 425 milijuna dolara, što ga čini jednim od najskupljih holivudskih razvoda u povijesti.

image

Mel Gibson je dvostruki oskarovac i otac devetero djece

ELIZABETH GOODENOUGH/EVERETT/PROFIMEDIA

Veza s Oksanom, pak, nije potrajala, jer je par objavio da se rastaje svega pet mjeseci nakon rođenja njihove kćeri Lucije, a Oksana je tvrdila da je do toga došlo zbog višemjesečnog verbalnog i fizičkog zlostavljanja bivšeg partnera.

Jedina osoba koja je tada stala u njegovu obranu bila je bivša supruga Robyn koja je rekla kako Mel nikada nije podignuo ruku na nju ili njihovu djecu. Sreću je na kraju pronašao s Rosalindom Ross, s kojom je ove godine proslavio desetu godišnjicu veze. Osim filmom dvostruki oskarovac bavi se i nekretninskim biznisom, a posjeduje i vlastiti otok.

image

Ekipa filma "Monster Summer": David Henry, Noah Cottrell, Abby James Witherspoon, Mel Gibson, Lilah Pate, Julian Lerner i Mason Thames

ELIZABETH GOODENOUGH/EVERETT/PROFIMEDIA
Linker
25. rujan 2024 15:35