Adonis Graham 

 IMAGE OF SPORT/DDP USA/PROFIMEDIA
TAKO SE TO RADI

Maštovit i kreativan: Pogledajte kako je 5-godišnji Adonis slavnom ocu uštedio hrpu dolara

Kanadski reper Drake, čije se osobno bogatstvo procijenjuje na 250 milijuna dolara, za naslovnicu novog albuma odabrao je crtež svoga sina.

Kanadski reper Drake, čije se osobno bogatstvo procijenjuje na 250 milijuna dolara, za naslovnicu novog albuma odabrao je crtež svoga sina.

Napokon je poznat datum izlaska osmog studijskog albuma "For All the Dogs" kanadskog repera Drakea s kojeg su fanovi dosad čuli samo najavni singl "Search&Rescue", objavljen početkom travnja. Album će se moći nabaviti od petka 25. kolovoza u izdanju diskografskih kuća OVO i Republic, a slavni glazbenik je njegov izlazak najavljivao od početka godine.

Istodobno s objavom datuma izlaska pokazana je i njegova naslovnica koju je izradio Drakeov 5-godišnji sin Adonis Graham. Maštoviti crtež kreativnog dječaka prikazuje, dakako, psa, čiju je pasminu nemoguće odrediti, ali to i nije toliko važno kao činjenica da je dječak slavnom ocu uštedio tisuće dolara koje bi inače morao isplatiti likovnim umjetnicima za grafičko rješenje naslovnice. Osobno bogatstvo kanadskog repera procijenjuje se na više od četvrt milijarde dolara, pa mu sigurno ne bi bio proglem podmiriti taj trošak, ali se očito toliko ponosi sinovim crtežom da ga je odlučio objaviti na naslovnici.

image

Drake sa sinom Adonisom Grahamom

CANADIAN PRESS/SHUTTERSTOCK

Dječak je očito talantiran na majku, francusku slikaricu Sophie Brussaux, a da ima sina Drake je prvi put spomenuo na promociji albuma sredinom 2018. godine. Do izbijanja pandemije koronavirusa nije objavio niti jednu jedinu njegovu fotografiju, a pitanje je i koliko ga je dotad uopće viđao.

"Najvažnije je da se sada svi povežemo sa svojim unutarnjim svjetlom i najvažnijim osobama u svojim životima. To će nam otvoriti veliki spoznaje i pomoći nam da prebrodimo ovu krizu", napisao je tada Drake.

image

Za naslovnicu albuma Drake je izabrao sinov crtež

PRIVATNI ALBUM

"Vjerujte u to da imate moć postići to, a najbolji način da i postignete jest povezivanje s ljudima koji vam donose sreću u život. Kad mozak krene previše razmišljati i u strah, odmah preusmjerite pažnju na nešto vedro. Nije važno što se događalo u prošlosti ili što se događa oko nas sada, uvijek imate izbor osloboditi se lanaca patnje i panike, te se otvoriti svjetlu", poručio je Drake uz fotografije iz intime njegova doma.

image

Sina je za nagradu napravio pletenice, kakve i sam nosi

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Mali Adonis rođen je 11. listopada 2017. godine, a Drake je svojedobno priznao kako je njegovu majku Sophie vidio svega dva puta prije nego što mu je javila da je s njim trudna. Nikada nisu bili u vezi, te niti ne pomišljaju na zajednički život, ali ih očiot povezuju ljubav i briga prema Adonisu.

Linker
28. travanj 2024 00:28