VIDEO

Martina Tomčić: Moja baka je retuširala fotke, zašto ja ne bih koristila modernije verzije samopomoći

Pogledajte video intervju s opernom pjevačicom Martina Tomčić Moskaljov koja sasvim iskreno govori o roditeljstvu, obitelji, percepciji javnosti, ali i estetskim zahvatima i želji koju bi voljela da joj ispuni zlatna ribica.

Stroga, opasna, autoritativna ili? Martina Tomčić Moskaljov u ovom će vam videu pokazati da je zapravo vrckava, iskričava, topla, nježna, elokventna žena. Ona je članica žirija "Supertalenta", operni mezzosopran, majka dvoje djece, brižna supruga kojoj je obitelj na prvom mjestu. A to je pokazala i u ovom razgovoru.

Na pitanje što bi, kad bi mogla, promijenila spremno je odgovorila da bi sigurno imala određenih želja, ali ne bi tražila da bude mlađa. Isto tako, zlatnu ribicu tražila bi da joj ispuni samo jednu želju - a taj nam odgovor pokazuje koliko je trenutačno Martina zadovoljna u životu.

U velikom intervjuu pogledajte što je izdvojila kao svoje slabosti, tko su joj najbolje prijateljice, kako razmišlja o estetskim korekcijama, ali i fotošopiranju te kako se slaže sa svojim sestrama.

Linker
25. travanj 2024 12:58