Gem, set, beba!

Marin i Kristina Čilić čekaju drugo dijete: ‘Točno smo na pola puta, zasad je sve u najboljem redu!‘

Proslavljeni hrvatski tenisač Marin Čilić i njegova supruga Kristina Milković Čilić ponovno će postati roditelji, a samo za Gloriju otkrivaju da će njihov jednogodišnji sinčić Baldo najesen dobiti bracu!

Hrvatski tenisač Marin Čilić (32) i njegova dvije godine mlađa supruga Kristina, psihologinja i politologinja rodom iz Cavtata, uvijek su se trudili biti diskretni kad je riječ o njihovu privatnom životu. No, ekskluzivno za novi broj magazina Gloria otkrili su da će njihov sinčić Baldo, koji je u veljači proslavio prvi rođendan, dobiti - bracu.

- Točno smo na pola puta, zasad je sve u najboljem redu i nadamo se da će tako i ostati. Opet očekujemo dječaka koji je jednako aktivan u trbuhu kao što je bio i Baldo. O imenu nismo još ni razmišljali, no već znamo da će ga nakon Balda biti teško odabrati - otkriva Kristina, koja se zasad dobro osjeća, iako već dvije godine ne zna što znači naspavati se.

image
Privatni album

Čitajte i: Najsretniji obiteljski dani: Čilić sa suprugom objavio dirljivu fotografiju i otkrio što su radili u Međugorju

Baldo je, naime, živahno, aktivno i društveno dijete pa im je svaki dan s njim zabava.

- Problem je jedino što i noći provodi u veselom ritmu, tako da rijetko uhvatimo predah. U akciji smo od 0 do 24. Ima dana kad taj dupli program zna biti naporan, posebno ako je Marin na turniru, ali ne žalimo se jer stvarno uživamo zajedno. Čovjek se na sve navikne pa tako i na malo sna - nastavlja Kristina, dodajući kako joj je, uz dijete kojem još treba mnogo pažnje i koje smatra da je san gubitak vremena, druga trudnoća ipak napornija. Sretna je, međutim, što ona i Marin imaju veliku obitelj pa će im sigurno pomoći u čuvanju klinaca i usklađivanju privatnih i poslovnih obaveza.

Što su nam još otkrili Marin i Kristina Čilić, pročitajte u novom broju magazina Gloria!

Linker
06. travanj 2024 04:11