Marcelo i Silvija Brozović

 NIKOLINA VUKOVIC STIPANICEV CROPIX
LJETO U DALMACIJI

Marcelo i Silvija Brozović uživaju na luksuznoj jahti, a ljeta zajedno provode već 11 godina

Hrvatski nogometni reprezentativac potpisao je ugovor života sa saudijskim Al Nassrom u kojem će mu suigrač biti Cristiano Ronaldo.

Hrvatski nogometni reprezentativac potpisao je ugovor života sa saudijskim Al Nassrom u kojem će mu suigrač biti Cristiano Ronaldo.

Sportski komentatori za hrvatskog nogometnog reprezentativca, 30-godišnjeg Velikogoričanina Marcela Brozovića - pola u šali, pola u zbilji - kažu da se odmara dok trči, a sad je stiglo vrijeme i da se stvarno odmori. Sezona mu je bila duga i naporna, jer je s hrvatskom reprezentacijom stigao do finalnog turnira Lige nacija, a imao je uspjehe i u svom klubu.

S početkom prijelaznog roka danima se spekuliralo gdje će popularni Broz nastaviti karijeru, a na kraju je u Parizu s Eiffelovim tornjem u pozadini stavio potpis na ugovor sa saudijskim klubom Al Nassrom, prema kojem će iduće tri sezone zarađivati nešto manje od 30 milijuna eura godišnje. Sa suprugom Silvijom, članovima obitelji i prijateljima, u Skradinu se ukrcao na luksuznu jahtu na kojoj uživaju u ljepotama Jadrana.

image

Putovanje Jadranom započeli su u Skradinu

NIKOLINA VUKOVIC STIPANICEV CROPIX

Brozovićeva supruga Silvija na njezinom je pramcu, odjevena u crveni kupaći kostim, snimila fotografiju za pamćenje koja je na njezinom Instagram profilu zaradila više od tisuću petsto lajkova. U inbox su joj se javili navijači saudijskog kluba koji su njoj i Marcelu Brozoviću poželjeli dobrodošlicu u novi klub, dok su tifosi milanskog Intera žalili što Broz nije potpisao novi ugovor s talijanskim klubom.

image

Ugovor s Al Nassrom potpisao je u Parizu

- AFP

Uvjete kakve je dobio u Saudijskoj Arabiji nitko mu drugi, doduše, nije mogao ponuditi, pa je Marcelo Brozović trenutačno najbolje plaćeni hrvatski nogometaš u povijesti te za vlastitu budućnost, kao i za egzistenciju svoje djece, kćeri Aurore, koja je proljetos proslavila šesti rođendan, i sina Rafaela, koji u listopadu slavi četvrti, ne mora strahovati.

image

Aleksander Ćeferin dodijelio je srebrne medalje Lige nacija vatrenima: Marcelu Brozoviću, Borni Barišiću, Lovru Majeru, Josipu Stanišiću...

ANTE CIZMIC CROPIX

Suprugu Silviju je upoznao 2012., a tadašnja studentica biologije na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu privukla ga je, kako je svojedobno izjavio, šarmom i izgledom. Silvija se s Marcelom preselila u Italiju nakon što je 2015. potpisao ugovor s milanskim Interom, a iduće godine svoju su ljubav okrunili razmjenom bračnih zavjeta. Vjenčali se u tajnosti potkraj 2016. u Velikoj Gorici, a Silvija povremeno objavljuje fotografije njihove djece Aurore i Rafaela na svom Instagram profilu.

U Al Nassru će Brozovićev klupski kolega biti portugalski superstar Cristiano Ronaldo, a od "luksuza" na koji je navikao Brozoviću je bitno da se u trenucima opuštanja može zabaviti igrajući pikado i stolni tenis. Ljudi koji su ga vidjeli u akciji kažu da bi se nakon okončanja nogometne karijere mogao posvetiti natjecanjima u pikadu jer ima oko sokolovo i mirnu ruku. Isto tako, svoje nogometne fanove oduševljava i tetovažama, od kojih je najintrigantnija bomba s fitiljom u plamenu koju si je dao napraviti na vratu.

Linker
27. travanj 2024 00:14