oporavlja se

Manje obaveza, više brige za zdravlje! Davor Bernardić završio na operaciji, izašao iz bolnice

Bivši čelnik SDP-a oporavlja se od operacije koljena, kojoj se podvrgnuo u KB Merkur. Davor Bernardić zahvalio se svim djelatnicima bolnice na divnom tretmanu.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović rješavanja zdravstvenih problema primila se nakon što je završio njezin predsjednički mandat. Dotad je bolove u tišini podnosila. U rujnu prošle godine tome je došao kraj, bivša predsjednica podvrgnula se operaciji stenoze spinalnog kanala vratne kralježnice.

Nakon osam godina braka rastao se Davor Bernardić: 'Ostat ćemo dobri prijatelji'

I nije ona jedina koja se odlučila riješiti zdravstveni problem nakon što su političke obaveze postale manje.

Naime, bivši čelnik SDP-a Davor Bernardić uhvatio se u koštac sa svojim koljenom. Operiran je u KB Merkur, a po izlasku iz bolnice zahvalio se na Facebooku osoblju bolnice.

Neka nova pravila! Prinova 'odala' Bauka, a čovjeka svog života od javnosti čuva i Milanka Opačić

"Hvala liječnicima, medicinskim sestrama i svim djelatnicima bolnice Merkur na uspješnoj operaciji koljena i dobrom tretmanu u ovim nemogućim Covid uvjetima", napisao je Davor pored fotografije koju je snimio ispred bolnice. U komentarima su mu pratitelji i prijatelji poželjeli brz oporavak. Nije poznato zbog čega je Bernardić operirao koljeno, no zna se da je veliki ljubitelj sporta te je nekad košarku trenirao u Ciboni.

Linker
17. travanj 2024 15:59