Najljepše je doma

Maja Šuput i njezina dva dečka uživaju na odmoru: Bloom odlično podnosi ono čega se boje i neki odrasli

Omiljena pjevačica i zabavljačica sa suprugom Nenadom Tatarinovom i njihovim sinčićem trenutno je na moru. No, ne u nekom inozemnom resortu, nego na našoj obali pa možda slavni trojac i sretnete negdje na plaži, na večeri, u šetnji...

Tjedni raspored i dnevni tempo Maje Šuput gotovo je nemoguće pratiti. Prije samo desetak dana u studiju je snimala nove sezone showa "Supertalent", za vikend je pjevala na jednom vjenčanju, a u međuvremenu sa svoja dva najvažnija muškarca krstari našom obalom. Prema zadnjim objavama ove zaposlene mame, najslavniji domaći trojac se u ovom trenutku odmara na otoku Pagu.

image

Tata i sin uživaju u vožnji.

INSTAGRAM

Maja, njezin suprug Nenad Tatarinov i njihov maleni Bloom smješteni su u luksuznoj vili na osami koja ima golemu okućnicu s bazenom, a na kupanje odlaze luksuznim motornim gliserom.

Maja je već nekoliko puta istaknula da je njezin Bloom pravi svjetski putnik jer obožava jesti u restoranima i spavati u hotelima, a čini se i da je rođeni moreplovac. Vožnja u nekoj ovakvoj jurilici na moru, koju su Tatarinovi unajmili za odmor, ne pada dobro i nekim odraslima ako nemaju iskustva, a kamoli djeci.

image

Bloom je rođeni morski vuk.

INSTAGRAM

No, na Majinim "razglednicama" s Paga lijepo se, pak, vidi kako njezin sinčić mirno sjedi u tatinom naručju dok se voze gliserom, a popularna pjevačica nije propustila zabilježiti i kako u palubi jede i igra se.

image

Za Majinu odličnu liniju zaslužan je i ovakav žestok tempo.

INSTAGRAM

"On će jednog dana i nas pojesti", našalila se Maja u Instagram storyju uz fotkicu malenog Blooma.

image

Maja kaže da Bloom voli fino papati na nju.

INSTAGRAM

Kad ne uživaju u vožnji gliserom i jet skijem koji je zabava za Nenada , Maja i njezini dečki opuštaju se u vili. Omiljena glazbenica nije otkrila do kada će biti na moru, no nema dvojbe da se njihova hrvatska ljetna avantura nastavlja.

Čitajte i: BLOOM UKRAO SVU PAŽNJU NA POZORNICI SUPERTALENTA, MAJA ŠUPUT VIŠE NIJE GLAVNA ZVIJEZDA

Linker
17. travanj 2024 21:02