NAOKI MORITA/AFLO/PROFIMEDIA
NAJZGODNIJI GAUCHO

Ma kakav Messi, svi će gledati njega: Lud je za tetovažama, kćerkicom i slavnom pjevačicom

Argentinski nogometni reprezentativac lud je za tetovažama, kćerkicom i najvećom pjevačkom zvijezdom svoje zemlje, koja ga prati i u Dohi.

Argentinski nogometni reprezentativac lud je za tetovažama, kćerkicom i najvećom pjevačkom zvijezdom svoje zemlje, koja ga prati i u Dohi.

Argentinski otrov za žene zove se Rodrigo Javier de Paul i uz Lionela Messija ključni je igrač argentinske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Rođen je 24. svibnja 1994. u gradu Sarandi, južnom predgrađu argentinskog megalopolisa Buenos Airesa. Visok je 180 centimetara i težak 70 kilograma, igra za španjolski klub Atletico Madrid i ljubimac je trenera Diega Simeonea, jednog od najvećih i najstrastvenijih nogometnih fanatika.

image

Lionel Messi i Rodrigo de Paul slave ulazak Argentine u polufinale

JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK

Osobno bogatstvo procjenjuje mu se na deset milijuna eura, ali mu je cijena na nogometnom tržištu četverostruko veća, a još će se i povećati nakon sjajnih igara na Svjetskom prvenstvu u Katru.

image

Na treninge i utakmice vodio ga je pokojni djed Osvaldo

DAVID KLEIN/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Od najranijeg djetinjstva opsesivno je zaljubljen u loptu i nogomet, a odgojila ga je samohrana majka Monica de Paul, skupa s braćom Damianom i Guidom.

image

Rodrigo de Paul slavi osvajanje Copa Americe lani

INSTAGRAM

Na treninge i utakmice vodio ga je pokojni djed Osvaldo, jer je njegova samohrana majka morala raditi da prehrani obitelj: Rodrigo de Paul oca nikad ne spominje, a kad Argentina zabije gol ljubi tetovažu posvećenu pokojnom djedu.

Sa svojom mladenačkom ljubavi, argentinskom influensericom Camilom Homs ima četverogodišnju kćerkicu Francescu de Paul, a one su živjele s njim u Europi nakon što je potpisao ugovor s talijanskim prvoligašem Udineseom, a kasnije i s madridskim Atleticom.

image

Rodrigo de Paul lud je za tetovažama

HOLLANDSE HOOGTE/SHUTTERSTOCK

Važan dio njihove obitelji bio je i retriver Lechuga, što na španjolskom znači "salata". Rodrigo i Camila rastali su se početkom ove godine i u izvansudskoj nagodbi postigli dogovor o alimentaciji i skrbništvu nad kćerkicom koja se s majkom preselila u Argentinu.

A Rodrigo de Paul je započeo vezu s latino pjevačicom Tini Stoessel, jednom od najvećih glazbenih zvijezda u svojoj domovini. Martina Alejanda Stoessel Muzlerau u svojoj je zemlji poznata po umjetničkom imenu Tini, a proslavila se debitantskom ulogom Violette Castillo u Disneyjevom serijalu Violetta.

Glazbeni uzori su joj Shakira i Beyonce, zaštitno je lice L‘Oreala, Pantenea i Adidasa, ima svoju liniju odjeće, a u studenom je lansirala zajedničku kolekciju s Pull&Bearom pod nazivom "TinixP&B". Trenutačno svog dragog prati na Svjetskom prvenstvu u Dohi.

Linker
01. svibanj 2024 05:41