ZAJEDNIČKI IZLAZAK

Ludi provod u Rimu! Moglo bi vas iznenaditi kamo je Shiloh odvela mamu Angelinu

Američka glumica, redateljica i producentica Angelina Jolie u Italiji snima svoj peti igrani film.

Rimski hipodrom Circo Massimo jedna je od najfascinantnijih građevina antičkog doba: dugačak šesto metara i širok 140 metara, smješten između brežuljaka Aventina i Palatina, mogao je primiti čak tristo tisuća posjetitelja na raznim zabavama i festivalima koji su na tom trkalištu održavani kad se na njemu nisu održavala konjička natjecanja i borbe gladijatora.

Danas je omiljena pozornica na otvorenom za najveće talijanske i svjetske izvođače, a upravo su u Velikom cirkusu talijanski rokeri iz benda Maneskin prošlog vikenda započeli svoju ljetnu turneju Loud Kids Tour. Talijanska glam rock atrakcija svjetsku je slavu stekla pobjedom na lanjskom Eurosongu u Rotterdamu, gdje su trijumfirali s pjesmom ‘Zitti e buoni‘, a u publici na otvaranju turneje bilo je i neočekivanih lica.

image

Frontmen benda je karizmatični pjevač Damiano David

MARCO PIRACCINI/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

U svečanoj loži njihove su hitove uglas s desecima tisuća Talijana pjevale Shiloh Jolie-Pitt i njezina majka Angelina Jolie, koje su se na Maneskinu očito jako dobro zabavile.

Američka glumica, redateljica i producentica Angelina Jolie (47) u Italiji već tjednima snima igrani film ‘Bez krvi‘ prema hit romanu Alessandra Baricca u kojem glavnu ulogu igra njezina prijateljica Salma Hayek.

image

Na antičkom stadionu okupilo se sedamdeset tisuća ljudi

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Riječ je o filmskoj adaptaciji hit romana megapopularnog talijanskog književnika Alessandra Baricca i prvom od tri filma koja će Angelina Jolie režirati za britansku produkciju Freemantle.

Čitajte i: POSLUŠAJTE NAJSKUPLJU PJESMU SVIH VREMENA! FANOVI SU ZA NJU SPREMNI PLATITI VIŠE OD MILIJUN DOLARA

Snima se na lokacijama u Rimu, Pugliji i Basilicati, na krajnjem jugu talijanske čizme, a priča govori o univerzalnim temama gubitka, sjećanja, nepravde i iscjeljenja.

image

Talijanski glam rokeri oduševil su majku i kćer

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Svaka knjiga Alessandra Barrica je zapravo poezija u prozi, a ‘Bez krvi‘ me duboko potresla jer govori o posljedicama rata i postratnih trauma, što je tema koja me zaokuplja već godinama", izjavila je Angelina Jolie.

To je peti filmski naslov koji potpisuje kao redateljica, a režiji se vratila nakon duže stanke.

image

Shiloh je posjetila mamu u Rimu u stanci snimanja

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Obožavam svaki segment filmskog posla, a posebno režiju. No, kako mi se obiteljska situacija promijenila, posljednjih godina jednostavno nisam imala dovoljno vremena i koncentracije za to. Više vremena željela sam provoditi kod kuće s djecom, pa sam prihvaćala samo manje zahtjevne poslove. I to vam je cijela istina", objasnila je Angelina Jolie svoje petogodišnje izbivanje iz redateljskog stolca.

image

Maneskin su se proslavili pobjedom na lanjskom Eurosongu

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

No, očito se nije zaboravila dobro zabavljati, a bolje društvo za izlazak od 16-godišnje kćeri Shiloh Jolie-Pitt nje mogla zamisliti.

Linker
20. travanj 2024 12:58