Sasvim otvoreno

Ljupka, Marijana i Ida duhovito o idiličnim slikama života na Instagramu: ‘Iza svake slike je 15 živčanih slomova‘

U podcastu Putem oblaka, gostovale su Marijana Batinić, Ida Prester i Ljupka Gojić i otkrile kako izgledaju njihove svakodnevice, karijere i majčinstva.

Iza idiličnih fotografija kakve gledamo na Instagramima naših influencerica zapravo se kriju sasvim normalne svakodnevice koje su, često, daleko od one idile kakva nam se može učiniti na fotografijama, barem tako kažu Marijana Batinić, Ida Prester i Ljupka Gojić Mikić, koje su u live podcastu Putem oblaka na temu Ljubav kao gorivo razgovarale s Anom Radišić i iskreno progovorile o influensanju, majčinstvu, problemima s kojima se susreću i, naravno, ljubavi.

U razgovoru koji je, očekivano, bio urnebesno duhovit, ali i emotivan i iskren, Ida se osvrnula na komentare svojih pratitelja.

image

Ana Radišić

BOJAN ZIBAR

"Nekad imam grižnju savjesti što moji pratitelji misle da je u mom braku i obitelji sve idealno, a iza te slike zapravo stoji 15 živčanih slomova", priznala pjevačica te otkrila kako je upravo Marijana Batinić zaslužna za njezin angažman na Instagramu.

"Kada sam odselila u Beograd i rodila, svi su zaboravili na mene, a ja nisam znala odakle ponovno krenuti kao glazbenica. Marijana me nagovorila da krenem s društvenim mrežama koje su mi na kraju spasile karijeru", kazala je Ida, a s njom se složila i Batinić, koja je nasmijala sve prisutne priznanjem da je da u svakodnevnom životu daleko od instagramskog glamura. I ona se dotakla karijernih padova pa se prisjetila i svojih televizijskih početaka.

image

Marijana Batinić

BOJAN ZIBAR

"Nakon što je završila priča s emisijom Po ure torture, Petru Nižetić i mene svi su počeli doživljavati kao starlete, a onda je uslijedilo razdoblje kada su mi sva vrata bila zatvorena. Imala sam 25 godina, ali morala sam mamu tražiti deset kuna za kavu. Nakon toga počneš drugačije razmišljati i danas imam tu privilegiju da radim i neke društveno odgovorne projekte koji me vesele", ispričala je Marijana.

Sve su se tri, ipak, složile kako je od svega najteže biti majka, a Ljupka je priznala kako joj se slobodno vrijeme svodi na trenutke kada su joj djeca u školi ili u vrtiću. Sve je prisutne nasmijala anegdotom u kojoj je otkrila kako su, za vrijeme života u Japanu, njezine djevojčice "znale da je tata faca", a kada su došle na odmor u Hrvatsku, nije im bilo jasno zašto se ljudi odjednom žele fotografirati s Ljupkom.

image

Ljupka Gojić Mikić

BOJAN ZIBAR

Marijana se, tako, prisjetila dana kada joj je kći bila u kampu pa je na pitanje o tome čime joj se bave roditelji, rekla: "Moja mama se slika s Franck kavom".

Sve su se tri složile i kako, unatoč izazovnim svakodnevicama, najveću motivaciju crpe upravo iz obitelji, ali i ljubavi. Ida je, pritom, priznala kako joj je brak na daljinu "san snova".

Čitajte i: Sandra Perković otkrila koja je osoba zaslužna za sve što je postigla u životu: ‘Napravila me osobom kakva jesam danas‘

"Mi smo skužili da nam ovako najviše odgovara. Cijelo vrijeme radimo, a onda kada smo slobodni možemo se iskreno fokusirati jedno na drugo. On je u Beogradu pa djeca imaju dvije obitelji, imaju prijatelje na dva mjesta i, zapravo, dva paralelna svijeta koja su pravo bogatstvo", iskreno je kazala.

image

Gošće live podcast Ane Radišić bile su poznate osobe

BOJAN ZIBAR

Nakon brojnih urnebesnih zgoda i priznanja, Ljupka, Marijana i Ida su zaključile kako su tajna njihovog životno žongliranja roditelji kao njihov najveći oslonac. Dok je Ida otkrila kako je s 18 godina otišla od kuće, a sada se "skrušeno" vratila, Marijana je rekla kako bi najradije platila svojoj majci da dođe u Zagreb, a Ljupka je priznala kako se nakon života u inozemstvu vratila u svoj stari kvart, no sada njeni "žele pobjeći" od nje.

Linker
18. travanj 2024 23:38