samo posao ili nešto više

Ljubavne iskrice u sudnici? Johnny Depp izmjenjuje nježne poglede i dodire sa svojom odvjetnicom

Šuška se da između slavnog glumca i jedne od njegovih odvjetnica ima nešto više od profesionalnog odnosa.

Burni sudski proces između bivših supružnika Johnnyja Deppa i Amber Heard, osim sumnji za istinitost iskaza donio je i neka nova nagađanja, a jedno od njih je da je slavni glumac u vezi s Camille Vasquez, jednom od svojih odvjetnica.

Tu sumnju podgrijava njihov bliski odnos koji se može pratiti na brojnim platformama koje prenose suđenje - spontani dodiri, nježni pogledi, smijuljenje u sudnici, šaputanje na uho…

image

Johnny Depp i odvjetnica Camille Vasquez

MICHAEL REYNOLDS/AFP/PROFIMEDIA

No, provjereni izvori tvrde sasvim drugačije. Naime inače vrlo profesionalan i ozbiljni odvjetnički tim, tijekom suradnje s Johnnyjem Deppom otkrio je njegovu nježnu i duhovitu stranu pa su postali prilično bliski sa svojim klijentom.

Tako se opravdala i odvjetnica Camille Vasquez koja je u vezi s jednim agentom za nekretnine, ali je priznala da je teško odoljeti šarmu i humoru slavnog glumca. No dodala je kako misli da se Depp prema njoj ne ponaša drugačije nego prema ostalim odvjetnicima koji ga brane i nadaju se pobijedi u sporu teškom 150 milijuna dolara.

Čitajte i: Mračni detalji cure sa suđenja Johnnyja Deppa i bivše: ‘Amber je na našem vjenčanju bila drogirana!‘

Za sada je javnost više na strani glumca kojeg je bivša supruga optužila za zlostavljanje iako neke od prikazanih kućnih snimki upućuju da bi istina mogla biti na drugoj strani. Za sada javno mnijenje određuju njihovi obožavatelji koji 'ratuju' na društvenim mrežama – jedni opisuju glumca kao istrošenog ovisnika o drogama i alkoholu, a drugi smatraju da je glumica vješta manipulatorica koja svojim sudskim iskazima pokazuje i lošu glumu.

Linker
26. rujan 2022 06:04