BFA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
PONOVNO LJUBI

Ljubav iz Kuće strave: Tko je deset godina stariji dečko Billie Eilish?

Američka pjevačica ljubi kolegu Jesseja Rutherforda, frontmena benda The Neighbourhood.

Američka pjevačica ljubi kolegu Jesseja Rutherforda, frontmena benda The Neighbourhood.

Otkako je prohodala s američkim pjevačem Jessejem Rutherfordom s lica Billie Eilish, jedne od najvećih svjetskih glazbenih pop zvijezda, ne silazi osmijeh.

Poznaju se pet godina, kad je tada 15-godišnja Billie Eilish započela svoju prvu turneju ‘Don‘t Smile at Me‘, a fatalan je bio zajednički posjet Kući strave prije dva tjedna, tijekom kojeg su se odlično zabavili i poželjeli ponovno vidjeti. Pjevačica trenutačno uživa u stanci svoje svjetske turneje Happier Than Ever tijekom koje već održala više od sedamdeset koncerata u Sjedinjenim Državama, Europi, Aziji i Australiji, a završava je potkraj godine u svojoj domovini.

image

Pogledi govore više od riječi: Billie Eilish i Jesse Rutherford

TMZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Da se nešto ozbiljno događa u njezinom životu postalo je jasno kad su obožavateljice snimile par na izlasku iz Kuće strave u Los Angelesu i snimku objavile na TikToku.

Idućih dana par je viđen na zajedničkim izlascima u losanđeleškim restoranima poput veganskog Crossroads Kitchen, a definitivna potvrda njihove ljubavi dogodila se nakon večere u indijskom restoranu La Mirch iz kojeg su izašli zagrljeni i zaljubljeni do neba. Prije ulaska u VW bubu su se poljubili ne obazirući se pritom na okupljene paparazze.

image

Otkako je prohodala s Jessejem Rutherfordom s njezinog lica ne silazi osmijeh

SNORLAX/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Pjevačica je dosad uvijek tajila svoje veze, a Jesse Rutherford je četvrti dečko Billie Eilish, a pjevačica je prije njega bila u vezi s glumcem Matthewom Vorceom.

Jesse Rutherford je, pak, lani prekinuo šestogodišnju vezu s američkim modelom Devon Lee Carlson.

image

Jesse Rutherford u akciji na koncertu u San Franciscu 2019.

ALISON BROWN/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Jesse Rutherford rođen je 21. kolovoza 1991. u Newbury Parku u Kaliforniji, a od djetinjstva je nastupao u raznim talent showovima i drugim televizijskim emisijama. Prvi solo album ‘Truth Hurts, Truth Heals‘ objavio je 2011., a nakon toga je prijateljima iz susjedstva osnovao pop bend The Neighbourhood. Prije šest godina objavio je fotoknjigu "&" u kojoj na 144 stranice pozira u ženskoj odjeći iz ormara svoje prijateljice Jessie English, koja je fotografije i snimila.

image

Billie Eilish na dodjeli nagrada za očuevanje okoliša početkom listopada u Los Angelesu

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Željeli smo istražiti pitanja rodne fluidnosti, a koliko smo u tome uspjeli, neka prosude čitatelji", izjavila je autorica.

Glazbena karijera deset godina starijeg Jesseja Rutherforda ne može se ni po čemu usporediti s Billie Eilish, koja se uz Lady Gagu i Adele smatra jednim od najuspješnijih diskografskih projekata 21. stoljeća. Najmlađa je osoba koja je završila na Forbesovoj godišnjoj listi zarade s prihodima koji su joj 2020., posljednje pretpandemijskegodine, iznosili čak 53 milijuna dolara.

image

Par je prvi put snimljen na večeri u veganskom restoranu Crossroads Kitchen u Los Angelesu

TMZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Hoće li u njihovoj vezi na kraju prevladati sličnosti ili razlike tek će se vidjeti, u svakom slučaju im zasad jako dobro ide.

Linker
26. travanj 2024 22:10