SAMO ZABAVA

Liverpulski dnevnik Leta 3: Josipa Lisac svojim receptom je spasila stvar

Riječki rokeri izazivaju opće oduševljenje i pozornost gdje god da se pojave, a subotnje finale dočekat će potpuno spremni.

Nakon nastupa u liverpulskoj Areni, gdje su u utorak izborili nastup u velikom subotnjem finalu Eurosonga 2023., članovi riječke grupe Let 3 gostovali su sinoć u noćnom kubu Supper Club u Ulici Blundell. Tamo je održana drag queen party, čije su glavne zvijezde bili Mrle i ekipa.

image

Riječki rokeri bili su zvijezde večeri

LIVIO ANDRIJIC CROPIX

Uz zvukove Severinine pjesme ‘Moja štikla‘ započeo je sinoć najluđi party u Liverpoolu u kojem su naši eurovizijski predstavnici, grupa Let 3, nastupili kao specijalni gosti cabaret programa koje su vodile drag kraljice. Frontmen benda Zoran Prodanović - Prlja je taj nastup propustio jer se prehladio, pa je u hotelu gledao utakmicu nogometne Lige prvaka, i danas je već, tvrdi njegova supruga Marija - puno bolje. I to zahvaljujući receptu Josipe Lisac.

"Treba puno meda i đumbira uzimati i do subote, do finala, sve će biti dobro", napisala je zabrinuta Josipa Lisac, a Prlja je njezin recept - prihvatio.

image

Tereza Kesovija i Josipa Lisac s Damirom Martinovićem - Mrletom i Zoranom Prodanovićem - Prljom

RANKO SUVAR CROPIX

U klubu Supper pjevala se i Severinina "Moja štikla", no pravi je delirij nastao kad su se na pozornici pojavili Let 3. Riječani su se na binu popeli u svojim eurovizijskim kostimima i na radost publike otpjevali "Mamu ŠČ". Delirij je nastao u dijelu pjesme u kojem se svlače i ostaju u donjem rublju, da bi zatim tako polugoli prošetali kroz oduševljenu publiku koja je s njima zborski pjevala antiratnu pjesmu o mami koja je kupila traktor.

image

Let 3 s obožavateljima ispred kluba Blundell Supper

LIVIO ANDRIJIC CROPIX

"Nije nam ovo prvi nastup u drag klubu, a publika je bila sjajna", izjavio je Mrle. Danas ujutro Damir Martinović Mrle i Dražen Baljak su gostovali na BBC-ju u njihovom eurovizijskom studiju smještenom u liverpulskom muzeju s kojeg puca prekrasan pogled na dokove na ušću rijeke Mersey.

image

Voditeljica Maryam Moshiri napravila je intervju za BBC

LIVIO ANDRIJIC CROPIX

U studio su stigli s buketom netom ubranih crvenih ruža, a voditeljici Maryam Moshin rekli su da nisu iznenađeni ulaskom u finale jer njih, ističu, malo što može iznenaditi. "Hvala svima koji su s nama širili ‘ŠČ‘ vibracije i tako svijetom pronijeli pozitivnu mantru kojom se borimo protiv gluposti, netolerancije i rata", zaključili su.

image

Zoran Prodanović - Prlja osjeća se bolje

LIVIO ANDRIJIC CROPIX
Linker
25. travanj 2024 11:15