NJUJORŠKA ROMANSA

Leptirići u trbuhu! Dua Lipa s njim umire od smijeha, grli ga i ljubi, a on je upravo dao otkaz

Američki komičar Trevor Noah oprostio se od svoje publike i britansku glazbenu zvijezdu izveo na večeru.

"Smijali smo se zajedno, plakali skupa, ali nakon sedam godina osjećam da je došlo vrijeme da se pozdravimo", tim se riječima proslavljeni američki komičar Trevor Noah (38) oprostio od svojih gledatelja.

Južnoafrički komičar, producent, komentator i voditelj prije jedanaest godina se preselio u New York. I to ne samo zbog karijere, nego i iz privatnih razloga: iz Južnoafričke Republike u Sjedinjene Države pobjegao je od poočima zlostavljača, koji mu je prijetio smrću nakon što je upucao Noahovu majku u nogu i glavu. Patricia Nombuyiselo srećom je preživjela bez težih posljedica, obiteljski nasilnik je osuđen na zatvorsku kaznu, a Trevor Noah je 2015. postao voditelj satirične večernje emisije ‘The Daily Showa‘ zamijenivši na tom mjestu legendarnog Jona Stewarta.

image

Dua Lipa snimljena prekjučer u New Yorku

RW/MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Njegova poslovna odluka o otkazu poklopila se s važnom promjenom u Noahovom privatnom životu. Lani je prekinuo vezu s američkom glumicom Minkom Kelly, a sad je u fokusu njegovog interesa pjevačica i kantautorica Dua Lipa (27), s kojom je, čini se, postao nerazdvojan.

Ovih dana je par, tako, viđen na romantičnoj večeri u jamajčanskom restoranu Miss Lily‘s u njujorškom East Villageu.

"Među njima se osjećala nevjerojatna kemija, stalno su smijali i dodirivali što je jasan znak međusobne privlačnosti", govore svjedoci, a paparazzi su ekskluzivno za britanski tabloid snimili i njihov oproštajni poljubac na ulici.

image

Trevor Noah na dodjeli Emmyja u Los Angelesu ove godine

PICTUREGROUP FOR THE WALT DISNEY COMPANY/SHUTTERSTOCK

Britanska glazbena zvijezda trenutačno je isto tako slobodna nakon što je lanjskog prosinca prekinula s modelom Anwarom Hadidom (23), mlađim bratom Gigi i Belle Hadid.

Linker
18. travanj 2024 23:36