Gloria osobno

Lejla Filipović otkrila novosti i prisjetila se prošlosti: ‘Bio je i rat, prošli smo i to. Nismo gladni‘

Posljednji ovogodišnji panel "Gloria osobno" održao se u zagrebačkom heritage hotelu Amadria Park Capital. Na temu "Adventa" govorili su glazbenica Nina Badrić, dizajner nakita Nenad Sovilj i bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović.

Kreativna industrija otpočetka je žestoko pogođena pandemijom koronavirusa. No, Nina Badrić, Nenad Sovilj i Lejla Filipović nastoje i dalje održati pozitivan stav i s veseljem iščekuju 2021. godinu. Nadaju se da će nakon kiše doći sunce i da će sve ovo jednog dana biti samo kao davna noćna mora.

Nina Badrić, Lejla Filipović i Nenad Sovilj ovu će godinu itekako zapamtiti, otkrili su zašto

Na posljednjem ovogodišnjem panelu "Gloria osobno", koji se održao u hotela Amadria Park Capital, složili su se sugovornici voditeljice Barbare Kolar da u nadolazećim danima, ali i inače, moramo darivati sebe. S tom tezom na temi o "Adventu" složila se i bivša Miss Hrvatske - Lejla Filipović.

U razgovoru je Lejla otkrila da je misli tijekom pandemije usmjerila i na neke od svojih projekata. Otkrila nam je tako da sprema i - liniju košulja, zahvaljujući kojoj je svoju energiju nastojala usmjeriti na ljepšu stranu života.

PANEL VIDEO CIJELI:

Voditeljica Barbara Kolar sa svojim zanimljivim gostima uživala je u druženju i predivnom ambijentu hotela Amadria Park Capital, koji se smjestio u samom centru - zagrebačkoj Jurišićevoj ulici.

image

Barbara Kolar moderirala je panel "Gloria osobno", koji se ovog puta održavao na temu "Advent".
Vedran Peteh/Cropix

Budući da je pred nama ipak vrijeme darivanja, naši partneri iz kozmetičke kuće Avène pobrinuli su se da naši gosti odu kući punih ruku - s dermokozmetičkim proizvodima za njegu u ove hladne zimske dan.

image
Lejla Filipović i Nina Badrić uživale su u ugodnim razgovorima, ali i poklonima koje su za njih spremili naši partneri iz kozmetičke kuće Avène.
Vedran Peteh/Cropix

POGLEDAJTE I:

GLORIA OSOBNO OSIJEK NA TEMU "Oko stola: hrana, uživanje, hedonizam..."

GLORIA OSOBNO ZAGREB NA TEMU "SASTATI SE ILI RASTATI"

GLORIA OSOBNO powered by NATUZZI SHOWROOM ZAGREB & AVENE NA TEMU "BAKE U TOP FORMI"

GLORIA OSOBNO SPLIT NA TEMU "FAMILIJA"

GLORIA OSOBNO RIJEKA NA TEMU "LJEPOTA, ZDRAVLJE I ZADOVOLJSTVO"

Linker
09. travanj 2024 20:45