kraljica sapunica

Ksenija Pajić proslavila okrugli rođendan! Otkrila je li se riješila najvećeg poroka: ‘Za to mi treba mir i staloženost‘

Okrugli rođendan napunila je naša glumica Ksenija Pajić. U razgovoru za Gloria.hr otkrila je što si želi u novom desetljeću života.

"Kako sam 'uplovila' u svoj rođendan? Pa radno! Snimanje, predstava, danas mi je dan bio kao svaki drugi. Baš se zaredalo. Trenutačno putujem na glumački festival u Krapinu. Na snimanju sam dan ranije počastila ekipu iz serije Dar Mar, doma još nisam stigla ništa napraviti. Za vikend ću nešto složiti, neće biti nikakva velika fešta", rekla je naša proslavljena glumica Ksenija Pajić koja je napunila 60 godina. Kraljicu sapunica, kako ju mnogi zovu, trenutačno gledamo u seriji Nove TV Dar Mar, a u kojoj Ksenija glumi odvažnu policajku Boženu.

Čitajte i: Ksenija Pajić: 'Tužna sam, jedva čekam da Gavella otvori vrata, publika bude u gledalištu, a mi na sceni'

“Nemam osjećaj da mi je 60. Naravno da godine nose svoje i bez obzira, koliko god puno radim i još uvijek jesam u formi, ali vidim da neke stvari ne mogu kao prije. Ne mogu takvom brzinom kao nekad, moram malo više vremena odvojiti. Nekako se i sama sebi čudim da još uvijek mogu biti na snimanju, isti dan igrati i predstavu, ujutro se dizati u pet i tako svaki dan. Nadam se da će me to sve skupa pratiti i da će me zdravlje poslužiti”, rekla je.

image
Glumila je u prvoj hrvatskoj sapunici 'Vila Maria'.
SANDRA SIMUNOVIC/CROPIX

Glumicu smo ulovili taman u pauzi između snimanja serije i predstave “Dekorater” koju igra na Glumačkom festivalu u Krapini. Pauza je bila vožnja do Zagorja.

Najavljivala je kako će se do 60. sigurno riješiti možda i najvećeg poroka - cigareta. A je li u tome uspjela?

“Nisam uspjela nažalost. Previše mi je stresno sve skupa, i ova godina mi je bila previše stresna, i još uvijek je. Nisu još sve stvari sjele na svoje mjesto. Nekako imam osjećaj da bih za to trebala mir, staloženost, a to trenutačno nemam. Možda ta odluka pričeka neke bolje dane”, rekla je Ksenija kroz smijeh.

image
Ksenija Pajić u seriji Dar Mar tumači policajku Boženu.
PR NOVA TV

U novom desetljeću života želi povratak “života”, odnosno da ovo globalno stanje koje smo imali zbog pandemije koronavirusa što prije prestane. Privatno nema previše želja, osim pokojeg putovanja za koje se još nije odlučila i onoga što si svi mi želimo.

“Svoje zdravlje i zdravlje moje obitelji i dragih mi ljudi. To je ono što prvo želim”, dodala je. Ljeto će biti radno, a krajem kolovoza otići će u rodnu Rijeku na odmor.

Linker
03. travanj 2024 14:56