ŽIVOT U SLIKAMA

Kraljica Božića dobila svoj strip: Njezin život je motivacija svim ženama

Američka pjevačica Mariah Carey posljednja je u nizu jakih žena koja je dobila svoj strip u izadnju Tidalwave Comicsa.

Preklani je objavila svoju autobiografiju "The Meaning of Mariah Carey", a kraljica Božića kako obožavatelji nazivaju američku pjevačicu Mariah Carey, sad je dobila i svoj strip.

Svoj neprikosnoveni status zahvaljuje megapopularnom božićnom evergreenu "All I Want for Christmas Is You" koji je objavila na prigodnom božićnom albumu, sada već davne 1994., prije 28 godina, a sad u knjižare stiže i strip u izdanju Tidalwave Comicsa, koji na 22 stranice u najkraćim crtama pripovijeda njezin život i karijeru.

image

Specijalno luksuzno izdanje stripa

PRESS

Objavljen je u seriji "Female Force" (Ženska snaga), njegovi autori su Michael Frizell i Pablo Martinena, a prije Mariah Carey svoje su knjižice, uz ostale, dobile zvijezde country glazbe Dolly Parton i Loretta Lynn, te pjevačica i holivudska diva Barbra Streisand.

"Njezina priča nadahnjuje i zato je predblagdansko vrijeme pravi trenutak da se u trgovinama nađe strip posvećen ‘Kraljici Božića‘ čiji se hit iz 1994. godine ‘All I Want for Christmas Is You‘ do danas redovito emitira na svim radijskim postajama diljem svijeta", kaže Izdavač Darren G. Davis i dodaje kako je strip u tvrdom ili mekom uvezu dostupan od 7. prosinca po cijeni od 8, 10 ili 20 američkih dolara.

image

Cijena mekoh izdanja je osam dolara

PRESS

Listat će ga sa svojim mlađahnim partnerom i pratećim plesačem Bryanom Tanakom, s kojim je u vezi šest godina. Zbog njega je, podsjetimo, raskinula zaruke s australskim milijarderom Jamesom Parkerom koji joj je poklonio zaručnički prsten vrijedan 13,2 milijuna dolara.

image

Mariah Carey

PRESS

Iz drugog braka s pjevačem Nickom Cannonom odgaja blizance, kćer Monroe i sina Moroccana koje je dobila prije jedanaest godina.

Linker
19. travanj 2024 09:11