Stilski uzor

Kourtney Kardashian pohvalila se novom frizurom svog najmlađeg djeteta i "zaradila" preko milijun lajkova!

Članica reality klana Kardashian sedmogodišnjeg je sina Reigna ošišala na irokezu, a za taj potez ju je nadahnuo njezin novopečeni suprug Travis Barker koji je tijekom glazbene karijere ostao upamćen po sličnom punk stylingu.

Kourtney Kardashian očito je ludo zaljubljena u svog supruga Travisa Barkera za kojeg se udala prošli mjesec. Jer kako drugačije protumačiti da je od svog sina Reign Disicka (7) napravila njegovu malu kopiju. Članica najpoznatije reality obitelji dječaka je ošišala na irokezu koju je Travis nosio prije dvadesetak godina, dok je bio bubnjar benda Blink - 182.

image

Travis je irokezu nosio dok je bio u braku s bivšim modelom Shannom koja je majka njegovo dvoje djece.

SBM/PICTURELUX/HOLLYWOOD ARCHIVE/PROFIMEDIA

Slavna mama fotografijama svog malog punkera pohvalila se na Instagramu koji se "užario" od brojnih komentara.

Reignovu novu frizuru lajkalo je, naime, preko milijun ljudi i to u niti 24 sata od objave.

Uz fotku snimljenu u kupaonici njezinog obiteljskog doma, Kourtney je stavila samo emoji frizerskih škarica i dva uzdignuta prsta. Iako su mnogi ovaj njezin potez protumačili kao znak ljubavi i divljenja prema novom suprugu, najstarija sestra Kardashian- Jenner i prije je eksperimentirala s Reignovim frizurama pa je dječak kao dvogodišnjak nosio pundžicu.

image

Maleni Reign s dvije godine je imao dugu kosu.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Novi Reignov imidž sviđa se i njegovom ocu, Kourtneyinom bivšem suprugu Scottu Disicku, a među onima koji su mami i malenom zbog ovoga dali prst gore su i glumica Gwyneth Paltrow i Avril Lavigne.

image

Sedmogodišnji dječak na nedavnom maminom vjenčanju izgledao je poput malog gospodina.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Reign je inače bio jedna od glavnih zvijezda na vjenčanju njegove mame i očuha Travisa. Kao najmlađe od troje Kourtneyine djece nosio je vjenčano prstenje, a tada je još imao dulju kosicu.

Čitajte i: NA VJENČANJU KOURTNEY KARDASHIAN I TRAVISA BARKERA GLAVNE ULOGE IMALA SU NJIHOVA DJECA IZ PRIJAŠNJIH BRAKOVA

Linker
20. travanj 2024 08:07