Nemaju dozvolu za brak

Kourtney i Travis opet će pred oltar: Nakon one u Vegasu, slijedi i službena ceremonija

Influcencerica i glazbenik odlučili su da će umjesto na afterparty dodjele Grammyja otići u poznatu kapelicu i vjenčati se, a sada planiraju i ozbiljnije korak.

Iako su 4. travnja u Las Vegasu već izrekli sudbonosno "da", influencerica Kourtney Kardashian i glazbenik Travis Barker ipak su odlučili organizirati službenu ceremoniju, i to nakon pojavljivanja na dodjeli Grammyja u Sin Cityju.

Iako su razmijenili zavjete u kapeli u Las Vegasu, Kourtney i Travis još uvijek nisu dobili službenu dozvolu za brak, koja je potrebna u SAD-u za sklapanje braka.

image

Iako su razmijenili zavjete u kapeli u Las Vegasu, Kourtney i Travis još uvijek nisu dobili službenu dozvolu za brak.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kako prenosi E!, par još uvijek nije zakonski vjenčan.

"Ideja o vjenčanju proizašla je iz šale i zabave. Bili su vani u nedjelju navečer nakon dodjele Grammyja, popili nekoliko pića te odlučili samo otići u kapelicu i vjenčati se. Malo su se previše zabavili u Vegasu i mislili da će to biti duhovito", kazao je izvor blizak paru.

Čitajte i: Sve su šokirali! Tajno vjenčanje para koji uvijek iznenadi na crvenom tepihu

Ipak, čini se kako par razmišlja o formalnoj ceremoniji.

"Travis i Kourtney planiraju se zakonski vjenčati. Usredotočili su se na dijete, ali plan je ipak da se vjenčaju do kraja ove godine", dodao je.

Iako je svečanija ceremonija u planu, čini se kako par neće organizirati veliko vjenčanje, već će važan dan obilježiti u društvu bliskih prijatelja i obitelji.

Linker
19. travanj 2024 06:00