PROMO
slatka bezbrižnost

Klasici među sladoledima: Ovo su okusi koji će obilježiti ljeto

Dobre stvari ne treba mijenjati, zato im se i rado vraćamo - osobito kada su ljetne slastice u pitanju.

Dobre stvari ne treba mijenjati, zato im se i rado vraćamo - osobito kada su ljetne slastice u pitanju.

Svatko od nas ima trenutke koji su obilježili dane odrastanja i kojih se sa smiješkom prisjećamo čim ponovno iskusimo određeni okus, miris ili čujemo pjesmu koja odmah poput vremeplova vraća u djetinjstvo. Taj osjećaj nevinosti i čiste radosti želimo zadržati zauvijek, a nekako je najčešće povezan s okusima omiljenih slastica i ljetnim mjesecima za kojima smo najčešće nostalgični. A čemu smo se u djetinjstvu više veselili nego - omiljenom sladoledu koji nas asocira na lijepa vremena!

Iz tih razloga vijesti o povratku omiljenih okusa iz djetinjstva stvaraju ogromno oduševljenje - Ledo nam je sa svojim sladoledima nekoliko puta priuštio nostalgično iskustvo koje nas vraća u dane kada smo bili bezbrižni i kada smo potpuno uživali u okusima njihovih najpoznatijih sladoleda. Svatko je imao svog favorita kojeg i danas ponosno ističemo u razgovorima pa se tako u redakciji nismo mogli dogovoriti koji je to sladoled "našeg djetinjstva". Ne čudi, s obzirom da se radi o različitim generacijama, ali u jednom smo bili složni - svatko je imao svog favorita za nostalgični sladoled na štapiću koji nas već prvim lizom "nosi" u bezbrižno ljeto.

I u tome očigledno nismo jedini. Iako su nam danas na raspolaganju nebrojene kombinacije okusa i oblika sladoleda, u većini slučajeva ćemo ipak radije posegnuti za dobro poznatim okusima, čemu svjedoči i hype na društvenim mrežama nakon što su se legendarni okusi kao što su SilkMilk, Njofra i Ledolina vratili u ponudu.

image

Njofra sladoled godinama je omiljeni klasik

PROMO

Naime, prethodnih nekoliko godina uživamo u nostalgičnim sladoledima jer je Ledo prepustio potrošačima odluku o povratku legendarnog sladoleda - tako se vratio Bubi, Silk Milk, a ove godine i Njofra i Ledolina. Omiljeni klasik Snjeguljica ostao je prisutan na tržištu sve ove godine i dalje ga vole sve generacije. Ledo se vodi izrekom "Vrijedi ponoviti!", s čime ćemo se složiti - ono što volimo ne treba mijenjati, samo ponavljati. A kako to ne bismo radili sami već s najmilijima podijelili stare uspomene i stvorili one nove, savršena su nova Ledo multipack pakiranja u kojima se nalazi šest sladoleda.

U multipack pakiranju dostupna je Njofra koja je bila neizostavan dio odrastanja u osamdesetim i devedesetim godinama, a sada osvaja i nove generacije - poznatom kombinacijom vanilije s kakao preljevom i hrskavim posipom od kukuruznih pahuljica. Obožavana je i Ledolina s dva prošarana okusa ukusne čokolade i svilenkaste bourbon vanilije s bogatim preljevom okusa višnje koja je također dostupna kao multipack pakiranje, a novitet od šest komada za dijeljenje s obitelji ili prijateljima su Relax time, također sa šest štapića od 50 ml - tri sladoleda od čokolade i tri sladoleda od jagode, dok je Fruit time namijenjen za ljubitelje voćnih osvježavajućih sladoleda te nudi okus limuna i jabuke.

image

Ledolina Multipack savršena je za dijeljenje slatkih uspomena

PROMO

Prisjećanje na prošla vremena, uz ljetne zvukove i u debelom hladu bolje je u društvu najdražih osoba s kojima stvaramo uspomene pa je multipack idealni saveznik za takve trenutke. Naravno, nije ga loše imati i samo za sebe - jer tko nakon jednog sladoleda ne poželi pojesti još jedan?

*Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x Ledo

Linker
28. travanj 2024 19:30