On je onaj pravi?

Kim Kardashian šokirala novim ljubavnikom: Mogu li bogatašica i mlađahni komičar uspjeti?

Američki komičar od nje je mlađi 13 godina, duboko je traumatiziran, te emocionalno i mentalno nestabilan, a morao bi zarađivati čak 150 puta više da joj bude financijski ravnopravan.

Proslavljeni bosanskohercegovački književnik Meša Selimović davno je napisao da je ljubav valjda jedina stvar na svijetu koju ne treba objašnjavati niti joj tražiti razlog, a te njegove riječi savršeno opisuju novu vruću holivudsku vezu u koju su se zapleli američka reality zvijezda, bogatašica i majka četvero djece Kim Kardashian (41) i američki komičar Pete Davidson (28).

Ona je trinaest godina starija od njega, čak 150 puta imućnija (njezino osobno bogatstvo procjenjuje se na 1,2 milijarde dolara, a njegovo na tričavih osam milijuna), iza nje su tri braka i jedan od najpoznatijih reality showova u povijesti američke televizije dok je on TV zvijezda u usponu, poslovni imperij koji se neprestano širi i donosi joj dodatnu zaradu, te četvero djece s reperom Kayneom Westom u dobi od dvije i pol do osam godina, dok on iza sebe ima tek veze s brojnim glumicama među kojima su najzvučnija imena Kate Beckinsale i Phoebe Dynevor, zvijezda serijala 'Bridgerton', i pjevačicom Arianom Grande, a zasad brine jedino o svom kumčetu Leu, sinu svog prijatelja, američkog komičara Rickyja Veleza. Osim toga, ona je rođena sa srebrnom žlicom u ustima, u obitelji imućnog američkog odvjetnika Roberta Kardashiana i poduzetnice Kris Kardashian, koja se nakon razvoda preudala za olimpijskog prvaka u desetoboju Brucea Jennera, čije je prezime uzela, dok je Davidson odrastao na periferiji uz samohranu majku koja ga je nakon očeve smrti sama podizala s tri godine mlađom sestrom Casey Davidson, kojima on financijski pomaže.

Čitajte i: Tajni recept zavođenja Petea Davidsona: Što to brojne slavne ljepotice vide u šarmu ovog problematičnog frajera?

Peter Michael Davidson rođen je 16. studenog 1993. u Staten Islandu, dijelu njujorškog megalopolisa, a događaj koji mu je obilježio djetinjstvo i cijeli život je - trauma očevog gubitka. Pokojni Scott Matthew Davidson bio je, naime, njujorški vatrogasac koji je poginuo na dužnosti u akciji spašavanja nakon terorističkog napada na blizance 11. rujna 2001.

Posljednji put je viđen kako se uspinje stepenicama hotela Marriott na Manhattanu nekoliko trenutaka prije nego što se njegov 22-katni neboder s 825 hotelskih soba - bio je dio Svjetskog trgovačkog centra - urušio kao posljedica pada obližnjih tornjeva blizanaca, nebodera koji su zbog svoje visine od 415 i 417 metara postali zaštitni znakovi panorame New Yorka.

Misa zadušnica održana je u lokalnoj crkvi u Great Killsu u Staten Islandu, a 7-godišnji Peter Michael Davidson bio je duboko traumatiziran gubitkom oca.

U razgovoru za The New York Times izjavio je da si je kao klinac u užasu rukama počupao svu kosu s glave, te da se kao mladić - što je bila posljedica tog događaja - neprestano suočavao sa suicidalnim mislima.

Spasili su ga smisao za humor, te ljubav prema glumi, a posebno glazbi. Najviše su mu se sviđale autobiografske pjesme američkog repera i hip-hopera Kima Cudija u kojima je ovaj opisao svoju borbu s depresijom, usamljenošću i društvenom alijenacijom, te bitke s ovisnošću o alkoholu i drogama, s čime se Davidson mogao identificirati.

Prve stand up nastupe odradio je u lokalnim klubovima, gdje je malobrojnu publiku svojih vršnjaka pridobio zaraznom iskrenošću, rječnikom bez cenzure i crnim humorom, jer je Davidson hrabro na šalu izokretao najteže i najtraumatičnije situacije koje je proživio - od očeve smrti do jada i bijede svog ljubavnog i seksualnog života u srednjoj školi i na koledžu.

Prve televizijske angažmane dobio je na MTV-ju, a iduće 2014. već je bio najmlađi sudionik showa Saturday Night Live, čiji je član ostao do danas.

Ostalo je legenda: uslijedile su uloge u desetak filmova, te isto toliko emisija i serijala. I zvijezda je rođena.

Njegovoj slavi pomogla je i reputacija velikog zavodnika slavnih žena: bio je zaručen s pop zvijezdom Arianom Grande, ljubio je dva desetljeća stariju glumicu Kate Beckinsale, te manekenku Kaiu Gerber, kći mezimicu top modela Cindy Crawford i njezinog supruga Randea Gerbera, koja je od Davidsona mlađa osam godina.

Mnoge Davidsonove partnerice na vlastitoj su koži osjetile koliki su izazovi veze s njim: od najmanjih sitnica radio je drame, prijetio samoozljeđivanjem i samoubojstvom, doživljavao napade slijepog bjesnila i slomove živaca... Jednom riječju bio je mentalno labilan dečko, što je i sam priznavao, a to je za njegove partnerice koje su ga bile upoznale u dobroj fazi bio - veliki šok.

image

Hoće li Pete Davidson moći usrećiti Kim?

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK

No, glumac kojem su dijagnosticirani opsesivno-kompulzivni poremećaj ličnosti i varijanta Chronove bolesti, čije bolove liječi pušeći ulje kanabisa pa od toga, tvrde upućeni, ima konsantne tamne podočnjake.

Prepoznatljiv je i po brojnim tetovažama kojima je ukrasio gotovo cijelo tijelo: ima ih više od stotinu, a najvažniju s brojem 8418, što je broj značke njegova pokojno oca, iscrtao si je na lijevoj ruci.

Svojedobno je ambiciozno izjavio kako će većinu tih budalastih crteža i poruka sa svog tijela ukloniti jer mu ograničavaju glumačke filmske angažmane, no izgleda da je stao na loptu kad su objasnili da se radi o poslu od nekoliko godina koji neizostavno uključuje i izbivanje sa scene.

Kako god, mentalno i emocionalno nestabilni ljubavnik i jedna od najvećih komičarskih zvijezda u usponu jaše dalje.

Na red je došla Kim Kardashian koja je poput svojih prethodnica prema Peteu osjetila zaštitnički, majčinski poriv. Hoće li njezina snaga biti dovoljna da se izbori sa svim nedaćama koje veza s Peteom Davidsonom nosi sa sobom, tek će se vidjeti. Zasad njih dvoje djeluju poput zaljubljenih golupčića pred kojima je medeni mjesec bez roka trajanja. A upućeni iz njezinog intimnog kruga tvrde da je Pete za Kim prava kamilica, odmor za dušu i tijelo nakon devet godina s Kayneom Westom, koji si je umislio da je božanstvo na dvije noge, najveći umjetnik koji je ikad hodao zemljinom kuglom i spasitelj američke nacije, zbog čega se na prošlim izborima kandidirao za predsjednika. I neslavno propao.

Sad je na red došao mlađahni Pete. I to je Amerika, rekao bi Johnny Štulić.

Linker
17. travanj 2024 01:45