LAŽI, LAŽI, LAŽI ME

Khloe priključena na detektor laži morala odgovoriti spava li još uvijek s Tristanom Thompsonom

Sestre Kardashian smjele su jednoj drugoj postavljati intimna pitanja i provjeriti jesu li govorile istinu.

Sestre Khloe i Kourtney Kardashian odavno su naučile da su u laži kratke noge, pa i na najškakljivija intimna pitanja odgovaraju - istinom. A sad imaju i dokaz za to, jer su se pred kamerama na podcastu američkog magazina Vanity Fair podvrgnule testu na detektoru laži.

"Želiš li me išta pitati? Možda su ti neke glasine zagolicale maštu?", upitala je Kourtney sestru i nakon toga joj prva postavila pitanje na koje je morala odgovoriti prikopčana na detektor laži, čiji se rezultati, podsjetimo, u Sjedinjenim Državama smatraju pravno valjanim sudskim dokazom.

"Dakle, ako ti zasad nemaš pitanja, molim te da mi odgovoriš spavaš li ti još uvijek sa svojim bivšim Tristanom?", glasilo je pitanje na koje je Khloe Kardashian morala odgovoriti.

Tristan Thompson je proslavljeni NBA košarkaš s kojim je Khloe Kardashian šest godina provela u burnoj vezi s povremenim prekidima i dobila četverogodišnju kćerkicu True Thompson i sinčića, kojeg im je u srpnju ove godine rodila surogat-majka, a na društvenim mrežama predstavljaju ga kao "dječačića Thompsona" (baby boy Thompson).

image

Khloe i Kourtney Kardashian

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Nekoliko puta su prekidali, između ostalog i zato što je košarkaš partnericu varao s modelom Jordyn Woods, najboljom prijateljicom njihove polusestre, ali su se, čini se, na kraju definitivno razišli.

"Ne, ne spavam s Tristanom, stvarno ne", odgovorila je Khloe, a rezultat na detektoru laži pokazao je da govori istinu.

image

Kourtney Kardashian i Travis Barker

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

"Bravo! Umrla bih da je rezultat drukčiji", uzviknula je Kourtney, koja je pred kamerama kasnije priznala da ne žali što svoje sestre i braću nije pozvala na intimno vjenčanje s Travisom Barkerom u Las Vegasu, te da je s njim uhvaćena u seksu na javnom mjestu, što je Khloe već znala.

Osim toga priznala je da su se povodom proslave Halloweena lani ona i Travis maskirali u glavne likove iz filma "Prava romansa" redatelja Tonyja Scotta, te uživljeni u njih - vodili ljubav.

image

Khloe Kardashian

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

"Žališ li zbog ičega što si u životu napravila?", glasilo je zadnje pitanje koje je Khloe uputila sestri, a Kourtney je odgovorila da se ni zbog čega ne kaje.

"Dobro za tebe, sestro", zaključila je Khloe.

Linker
24. travanj 2024 19:56