Apple Martin

 GUERIN-MOUSSE/ABACA/SHUTTERSTOCK
Jako su bliske

Kći Gwyneth Paltrow danas je preslika slavne glumice u modnoj kombinaciji staroj gotovo 30 godina

Apple Martin snimljena je u društvu majke na koju iz dana u dan sve više nalikuje.

Apple Martin snimljena je u društvu majke na koju iz dana u dan sve više nalikuje.

Holivudska glumica i oskarovka Gwyneth Paltrow i njezina kći Apple Martin mogu se pohvaliti bliskim odnosom majke i kćeri, gotovo onim prijateljskim, a uz ih krasi i neodoljiva međusobna sličnost, u što se možemo i uvjeriti ako pogledamo njihove posljednje fotografije snimljene u javnosti.

Dame su viđene kako uživaju u obiteljskom ručku u jednom lokalnom restoranu u Santa Barbari, gdje je 20-godišnja Apple neodoljivo podsjetila na Gwyneth iz 90-ih godina, noseći tamni džemper i svijetle isprane traperice koje podsjećaju na glumičin klasik iz tog razdoblja, točnije iz 1996. godine kada je izlazila s Bradom Pittom. Apple je dašak grungea cijeloj kombinaciji dodala s uvijek popularnim Dr. Martens cipelama i bijelim čarapama, a rijetki se za njima nisu okrenuli kada su ih primijetili.

image

Apple Martin neodoljivo nalikuje Gwyneth Paltrow

NORTH-SUNSET/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Gwyneth Paltrow i Brad Pitt u izlasku 1996. godine

BEI/SHUTTERSTOCK
image

Gwyneth Paltrow i Brad Pitt u Londonu 1995. godine

SHUTTERSTOCK

Gwyneth je kćer dobila s bivšim suprugom, frontmenom benda Coldplay 47-godišnjim Chrisom Martinom, a osim Apple dijele još i 18-godišnjeg sina Mosesa. Bivši supružnici u braku su bili od 2003. do 2014. godine, a onda su odlučili krenuti svatko svojim putem.

Ovih je dana objavljeno kako 51-godišnja oskarovka prodaje svoju kuću u četvrti Brentwood u Los Angelesu i to po cijeni od 29,99 milijuna dolara, piše Wall Street Journal. U sklopu luksuznog zdanja, nalazi se i kuća za goste, privatno kino kao i vinski podrum. Kupila ju je upravo s Chrisom 2012. godine za 9,95 milijuna dolara. Nakon njihova sporazumnog razvoda Gwyneth se 2018. godina udala za redatelja Brada Falchuka, a ona i tada su se preselili k njemu. Agentica za prodaju nekretnina Lea Porter je otkrila da zvijezda prodaje kuću jer su joj djeca sve starija. Imanje ima ukupno osam spavaćih soba i jedanaest kupaonica, uključujući i jednosobni stan iznad garaže kuće. Kuću prodaje nakon dovršetka njezine nove nekretnine u Montecitu u Kaliforniji, gdje žive i druga poznata lica poput princa Harryja i Meghan Markle, kao i umirovljene televizijske voditeljice Oprah Winfrey. Na njezinom se popisu nekretnina nalazi i kuća u Amagansettu u New Yorku. Obitelj tako planira svoje vrijeme provoditi na relaciji između Montecita i New Yorka i Los Angelesa, sve dok ne prodaju kuću koju tamo imaju.

Moses, Gwynethino najmlađe dijete, uskoro odlazi na Sveučilište Brown u Rhode Islandu i nedavno se njegova cijela obitelj okupila na maturi, a glumica i glazbenik kao ponosni roditelji to događanje nisu htjeli propustiti.

Linker
21. lipanj 2024 15:23