nova uloga

Kćeri je pustila legendarnu seriju koja ju je proslavila, ona je ugasila nakon 15 minuta

Američka glumica Keri Russell, zvijezda kultnih serijala ‘Felicity‘ i ‘Amerikanci‘, na filmsko platno se vratila ulogom u avanturističkoj drami ‘Kokainski medvjed‘.

Redateljica Elizabeth Banks itekako je dobro znala zašto je glavnu žensku ulogu u avanturističkoj horor drami "Kokainski medvjed" dodijelila karizmatičnoj glumici Keri Russell. Riječ je o sada već svima poznatoj priči o šverceru kokaina, koji je primijetivši preveliko opterećenje svog lakog zrakoplova u šumu izbacio torbu sa 175 kilograma bijelog praha koje se dočepao crni američki medvjed i skončao u mukama nakon što je pod utjecajem droge proganjao izletnike nesvjesne onog što se događa. Tako glasi filmska verzija istinite priče u verziji Elizabeth Banks, koju producenti promoviraju kao filmsku avanturu godine.

image

Keri Russell u filmu ‘Kokainski medvjed‘

UNIVERSAL PICTURES/MOVIESTORE/SHUTTERSTOCK

Glavna glumica Keri Russell proslavila se naslovnom ulogom u tinejdžerskom serijalu "Felicity" zbog čega je na kraju odustala od plesne karijere i definitivno se posvetila glumi. Serijal prati provincijsku djevojku kovrčave kose Felicity Porter koja dolazi u veliki grad na studij i počinje novo životno poglavlje u nepoznatoj sredini.

image

Keri Russell i redateljica Elizabeth Banks

RAY TAMARRA/SOUL B PHOTOS/SHUTTERSTOCK

Serijal je emitiran od 1998. do 2002. godine, a zahvaljujući Felicitynim ljubavnim peripetijama s markantnim Benom, kojeg je glumio Scott Speedman, stekla je velik broj obožavatelja diljem svijeta koji su se mogli identificirati s njezinom pričom, a svoj zaštitni znak - kovrčavu kosu promovirala je u hit frizuru na prijelazu tisućljeća.

Mnogi pamte i njezinu ulogu Elizabeth Jennings, špijunke sovjetskog KGB-a u Sjedinjenim Državama tijekom hladnog rata osamdesetih godina prošlog stoljeća u serijalu "Amerikanci" na čijem je snimanju upoznala svog sadašnjeg supruga, glumca Matthewa Rhysa, oca njezinog sina Sama Evansa.

image

Supruga Matthewa Rhysa upoznala je na setu ‘Amerikanaca‘

HAHN LIONEL/ABACA/SHUTTERSTOCK

"Ne znam čuvati tajnu, bila bih najgora špijunka na svijetu, odmah bih propala", odgovorila je glumica na pitanje zašto je Rhysa u jednom intervjuu nazvala suprugom, iako nikad prije toga nisu potvrdili da su se vjenčali.

image

Glumačke zvijezde serijala ‘Felicity‘: Amanda Foreman, Greg Grunberg, Amy Jo Johnson, Scott Speedman, Tangi Miller, Keri Russell i Scott Foley

IMAGINE TV/TOUCHSTONE TV/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Iz prvog braka s biznismenom Shaneom Dearyjem, od kojeg se razvela 2014. nakon sedam godina braka ima sina Rivera i kćer Willu. Na pragu 47. rođendana koji će proslaviti 23. ožujka može se pohvaliti da nikad nije morala na dijetu, jer svoju liniju, na kojoj joj mogu pozavidjeti i mnogo mlađe kolegice, zahvaljuje - plesnom treningu.

I njezin primjer potvrđuje da nitko nije prorok u svom selu, pa je tako nedavno u showu Jimmyja Kimmela ispričala crticu s 11-godišnjom kćeri Willom.

"Willa je zrela djevojka, mnogo zrelija od većine svojih vršnjakinja i jednog dana kad nije imala što raditi predložila sam joj da zajedno pogledamo ‘Felicity‘, jer mi se činilo da bi je to moglo zanimati. Pustila sam joj prvu epizodu, a Willa je nakon petnaest minuta ustala i ugasila televizor i zamolila me da je više ne davim s takvim stvarima. Rekla mi je da ne može razumjeti zašto sam pomislila da bi nju mogli zanimati doživljaji moje generacije s koledža s tako čudnom ekipom", izjavila je Keri Russell.

image

Keri Russell s kćerkom Willom u New Yorku 2019.

EDWARD OPI/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Druge roditeljske izazove s kojima se suočava opisala je u razgovoru za časopis People.

"Kao majka dajem sve od sebe, svaki dan, ali usprkos tome ponekad mi se čini da rezultati jednostavno nisu proporcionalni uloženim naporima. Svako od moje troje djece je svijet za sebe i svatko ima svoje interese, traži svoje vrijeme i inzistira na svojim pravima, što je ponekad vrlo frustrirajuće. No, najvažnije je nikad ne zaboraviti da je to samo faza, jer svatko od nas ima svoje bolje i lošije dane", zaključila je.

Linker
20. travanj 2024 20:10