U TANDEMU

Katarina Baban i Vladimir Posavec Tušek otkrili jesu li hipohondri i koja je formula ljubavi

Nova predstava "Iza paravana" govori o pacijentici s hipohondrijom i doktoru koji se susreću iz godine u godinu u raznim fazama života, a sve uz puno smješnih trenutaka i onih koji će vam izmamiti suze na lice, kažu Katarina i Vladimir, a nama su otkrili koju bi si dijagnozu prepisali, jesu li hipohondri i koja je formula ljubavi.

Nakon suradnje na seriji Nove TV "Drugo ime ljubavi" u kojoj su igrali nevjenčane partnere, Katarina Baban i Vladimir Posavec Tušek ponovno surađuju zajedno, ovoga puta u kazalištu KNAP. Predstava "Iza paravana" podsjetit će, kažu, na brojne životne situacije, nasmijati, ali i ganuti.

Autorski tekst Dore Delbianco u režiji Tihane Strmečki humoristična je drama, a u osnovi je priča o ljubavi jer susret dvoje stranaca zauvijek će promijeniti njihove živote. Andrea je hipohondrica opsjednuta panikama i strahom od mogućih nesretnih završetaka, ne zna prepustiti kontrolu i s povjerenjem živjeti svoj život. Doktor Babić je radiolog, a mjesto susreta njegova je ordinacija. Pregledi će se odigravati kroz godine, a oni će se sretati u raznim fazama svojih života.

"Prvi napadaj panike imao sam na jednom koncertu", iskren je bio Vladimir koji nam je priznao da nije hipohondar i da radi čak i pod temperaturom, ali kad ga bolest prikuje za krevet, počne se "opraštati" s dragim ljudima.

image

Katarina Baban i Vladimir Posavec Tušek dijele scenu u novoj predstavi "Iza paravana" u kazalištu KNAP

VANESA PANDŽIĆ/CROPIX

Katarina pak kaže da ne vjeruje u slučajnosti i da se sve događa s razlogom, a uz brojne glumačke obveze, nedavno je izbacila i novu kolekciju svog brenda Lilith by Katarina Baban.

Linker
11. travanj 2024 03:00