Kanadski reper Drake

 ROBYN BECK AFP
ZARADIO OVACIJE

Kanadski reper pokazao veliko srce: "Imaš moju riječ, tu sam što god ti zatreba..."

Kanadski glazbenik Drake objavio je da se povlači zbog zdravstvenih tegoba sa želucem, a prije toga će svojoj obožavateljici osigurati najbolju medicinsku skrb.

Kanadski glazbenik Drake objavio je da se povlači zbog zdravstvenih tegoba sa želucem, a prije toga će svojoj obožavateljici osigurati najbolju medicinsku skrb.

Kanadski reper Drake 24. listopada slavi 37. rođendan, a u više od dva desetljeća karijere postigao je sve o čemu je mogao sanjati. Otac šestogodišnjeg sina Adonisa iz veze s francuskom slikaricom Sophie Brussaux raspolaže osobnim bogatstvom čija se vrijednost procjenjuje na 250 milijuna dolara, a čak 31 pjesma s njegovih devet albuma stigla je u top 5 singlova na Billboardovoj ljestvici najpopularnijih, čime je - prema tom mjerilu - i službeno postao popularniji glazbenik od The Beatlesa.

No, prije nekoliko dana je objavio kako se do daljnjeg povlači sa scene zbog velikih problema s probavom, te će se sad prvenstveno posvetiti rješavanju svojih zdravstvenih tegoba. Izjavio je to u radijskoj emisiji "Table For One" na postaji SiriusXM‘s Sound 42, gdje je svoje probleme sa želucem definirao kao "sulude". "Iskreno, povlačim se na duže vrijeme, možda i na godinu dana. Neće biti nove glazbe dok to ne riješim, jer se s tim tegobama nosim već mjesecima", izjavio je Drake. Intervju je objavljen uoči njegovog koncerta u Torontu, na kojem je promovirao novi album "For All the Dogs" u Scotiabank Areni.

image

Do daljnjeg je otkazao sve koncerte

KEVIN WINTER AFP

A na koncertu je pokazao da ima veliko srce: s pozornice je primijetio natpis u publici koji je držala njegova obožavateljica: "Upravo mi je dijagnosticirana multipla skleroza, hoćete li mi uljepšati večer?" Čim ga je pročitao, Drake joj se obratio s pozornice.

"Moj prijatelj i brat, kolega, suradnik i producent Noah James Shebib 40 je jedan od najsnažnijih momaka koji su hodali ovom zemljom i bori se s tom bolešću. Zato ću te prvo povezati s njim, da porazgovarate što i kako dalje. A onda ću ti osigurati najbolju moguću medicinsku skrb, terapiju i lijekove, to ti obećavam. Imaš moju riječ, čujemo se sutra", izjavio je Drake i zaradio ovacije publike.

image

Reper je pokazao veliko srce i platit će liječenje obožavateljici

JUSTIN SULLIVAN AFP
Linker
28. travanj 2024 08:51