OČEVA MEZIMICA

Kakva tatina čestitka za 27. rođendan: ‘Moja Gigi je sve stekla sama!‘

Američki nekretninski tajkun Mohamed Hadid najstarijoj kćeri je čestitao rođendan i otkrio zašto ona i njezina obitelj nikad neće krenuti stopama svojih prijateljica Kardashianki.

Poput velike većine očeva i američki nekretninski tajkun Mohamed Hadid obožava u svoju kćer Gigi Hadid. Američki supermodel u nedjelju je proslavio 27. rođendan, a tata je svojoj mezimici koja je prošlog tjedna snimila reklamnu kampanju za kozmetički brend Maybelline u New Yorku, prvo čestitao telefonskim pozivom, pa objavom na instagramu, a tek navečer uživo na rođendanskom slavlju koje je Gigi priredila u klubu.

"Pogodite čiji je danas dan?", tim je pitanjem Mohamed Hadid započeo svoju objavu na društvenim mrežama priloživši uz nju fotografiju iz obiteljskog albuma otprije četvrt stoljeća. Na njoj malenoj Gigi viri samo glavica iz očeve jakne u koju je potpuno umotana.

'Sve što si napravila, napravila si sama, ti si pametna, vrijedna i tolerantna žena koja poštuje i voli sve ljude bez obzira na njihovo religijsko opredijeljenje, a sve što imaš stekla si i zaslužila sama', nastavio je ponosni otac, koji je lani ustvrdio kako Gigi od njega nikada nije zatražila niti dolar pomoći za ostvarenje svojih ciljeva.

A to joj niti nije bilo potrebno jer je karijeru modela započela kao 7-mjesečna beba u kampanji za Baby Guess. Usprkos silnim obavezama nije zanemarila niti školovanje, pa se može pohvaliti diplomom forenzičnih znanosti, a tema njezinog završnog rada odnosila se na kriminalističku psihologiju.

image

Otac i kći Mohamed i Gigi Hadid na zabavi Tommyja Hilfigera i Lewisa Hamiltona u New Yorku 2018.

SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Obitelj Kardashian blistala je na premijeri nove, sasvim drugačije serije

Tatino oduševljenje kćerkom koju je dobio u braku s bivšom suprugom Yolandom Hadid, američkim modelom i zvijezdom reality serijala 'Prave domaćice s Beverly Hillsa', ne dijele dakako svi. "S tim imenom i s tim vezama dolari nisu bili potrebni", "Milijunaševa kći apsolutno ne uživa nikakve privilegije", "Rođena je sa zlatnom žlicom u ustima", "Sama si je pronašla prvi angažman prije nego što je prohodala"..., glase neki od najzločestijih i najčešćih komentara, a s nekima bi se vjerojatno suglasila i sama Gigi Hadid.

"Istina je, apsolutna istina da sam bila privilegirano dijete. No, o svim svojim životnim potezima odlučujem sama i za svoju poziciju u svijetu mode sam se izborila sama, tu mi niti tatine, niti majčine veze ne pomažu", izjavila je svojedodno Gigi Hadid.

image

Gigina sestra Bella Hadid rođendanskoj proslavi je pridonijela - balonima

SHUTTERSTOCK

Mohamed Hadid u razgovoru za Sunday Times preklani je, pak, progovorio o tome da kao otac petero djece - Gigi, Belle, Anwara, Alana i Marielle - mora biti na stalnom oprezu prilikom svake poslovne odluke. "Sve što radim odražava se i na njihove živote, a za mene je to veliki teret. No, ponosim se da me ljudi sve više prepoznaju kao njihovog oca, a ne njih kao moju djecu", izjavio je.

'Mi nikada nećemo postati Kardashiani, nema šanse za to. Poštujem njihovu odluku, ta obitelj je stvarno jedinstvena pojava na svjetskoj medijskoj sceni, no moja je roditeljska dužnost da zaštitim privatnost svoje djece koliko god je to moguće, a ne da ih u svakoj prilici i na svaki zamislivi način dodatno izlažem očima i sudu javnosti', zaključio je.

Linker
18. travanj 2024 16:33