SAD JE SVE JASNO

Kakva poruka uskoro bivšem: Holivudska zvijezda pod borom u zagrljaju s pravim prascem!

Američka glumica Tori Spelling s ruba živčanog sloma zbog muževe nevjere izvukla se zahvaljujući ljubavi prema djeci i neobičnom simpatičnom ljubimcu.

Iako joj se nakon petnaest godina ljubavi i braka s petero djece život prije mjesec dana okrenuo naglavačke, pa s još uvijek zakonitim suprugom više ne dijeli ni stol niti postelju (ali ga je zato nedavno odvezla na testiranje CoVID-a 19), američka glumca Tori Spelling (48) pobrinula se da blagdanska atmosfera u njezinoj kući i ovaj put bude - razdragana i vesela.

Čitajte i: Nakon 15 godina ljubavi i petero djece raspada se još jedan brak: Nevjera je ipak kriva za sve

Glavni animator zabave je njezin kućni ljubimac, dvogodišnji praščić Willbur koji je ime dobio prema glavnom liku jednog od najprodavanijih dječjih romana svih vremena "Charlotteina mreža" E. B. Whitea. Iako je uzgajan na farmi i trebao je završiti na stolu u romanu mu je život spašen zahvaljujući nastojanjima njegovih životinjskih prijatelja, ali i djevojčice Fern koja nije mogla podnijeti pomisao da itko može pojesti njezinog ljubimca o kojem se s toliko pažnje i strasti brinula. Prema romanu je svojedobno snimljen i istoimeni film, a glumca Dakota Fanning kojoj je pripala uloga Fern po povratku sa seta se zaklela da nikad više u životu neće pojesti svinjski odrezak.

Slična atmosfera vlada i u domu Tori Spelling koja živi sa svoje petero djece iz drugog braka s kolegom Deanom McDermottom. Njih dvoje upoznali su se na setu televizijskog seta 2005. i zaljubili na prvi pogled. Iste večeri završili su u krevetu zbog čega se raspao njezin brak s Charliejem Shanianom, te njegov s Mary Jo Eustace.

Čitajte i: Nova zvijezda serijala kojeg žene obožavaju ne skriva opčinjenost: ‘Srce mi je ostalo u Parizu‘

Vjenčali su se 7. svibnja 2006. na privatnom otočiću Wakaya, dijelu pacifičkog arhipelaga Lomaiviti u Fidžiju, a u idućih jedanaest godina dobili su petero djece: sinove Liama Aarona (14), Finna Daveyja (9) i Beaua Deana (4), te kćeri Stellu Doreen (13) i Hattie Margaret (10).

Iako je Tori odrastala sa srebrnom žlicom u ustima kao kći i ljubimica legendarnog holivudskog producenta Aarona Spellinga (producirao je i kultni tinejdžerski serijal "Beverly Hills, 90210" koji je proslavio Tori u ulozi Donne Martin) s čijom ostavštinom je mogla mirno i lagodno proživjeti ostatak života, prije par godina zapala je u financijske nedaće zbog loših odluka vezanih uz upravljanje nekretninama, otkazivanje reality showova i snimanja zbog raznih razloga uključujući i teške trudnoće te zdravstvene tegobe.

Prije pet godina supružnici su postali vijest dana kad je objavljeno da su na kreditnoj kartici natukli neplaćeni dug u iznosu od četrdesetak tisuća dolara (taj put ponovno ih je iz nevolje izvukla Torina majka Candy Spelling), no više od novčanih tegoba nju su pogađale priče o Deanovoj nevjeri zbog čega je doživljavala i - živčane slomove.

Kad je napokon u sebi ove godine prelomila da njihova kaotična veza s brojnim usponima i još češćim padovima više tako ne može funkcionirati, Tori se očigledno uspjela ponovno posložiti i osmijeh je ponovno postao najvažniji ukras njezinog lica.

Čitajte i: Žali zbog odluke? Tori Spelling blagdane provodi sama s petero djecom: Nije željela da joj se obitelj raspadne

A dobroj atmosferi unutar njezina četiri zida znatno su pridonijeli i brojni kućni ljubimci, među kojima je Willbur njezin favorit. Za praščićev drugi rođendan gazdarica ga je oko vrata ukrasila crvenom vrpcom i napisala da se nada kako u ovo blagdansko vrijeme svatko od nas može zagrliti one do kojih nam je najviše stalo.

Mnogi su tu poruku protumačili i kao Torinu osvetu - uskoro bivšem (ako se opet ponovno ne pomire), te zaključili da je karakternu svinju u svom životu ovaj put definitivno zamijenila stvarnom životinjom s kojom se uostalom mnogo bolje razumije i slaže.

Linker
20. travanj 2024 07:00