Svi je bodre

Još samo nekoliko dana: Marija Husar Rimac odbrojava do dolaska sina uz molitve

Zagrebačka glazbenica uskoro će na svijet donijeti dječaka, a javnost je zainteresirala posljednjom objavom na društvenim mrežama...

"Veliča duša moja Gospodina i klikće dug moj u Bogu mome spasitelju što pogleda na neznatnost službenici svoje. Od sad će me, evo, svi naraštaji zvati blaženom jer velika mi djela učini Svesilni - Sveto je ime Njegovo" Od koljena do koljena dobrota je Njegova nad onima što se Njega boje. Iskaza snagu mišice svoje, rasprši oholice, umišljene,a uzvisi neznatne. Gladne napuni dobrima, a bogate otpusti prazne. Prihvati Izraela, slugu svojega, kako obeća ocima našim spomenuti se dobrote svoje prema Abrahamu i potomstvu njegovu dovijeka", napisala je glazbenica Marija Husar Rimac pored fotografije na kojoj pozira držeći svoj trudnički trbuščić.

Čitajte i: Marija Husar Rimac: Pjevačica proživljava najsretnije životne dane, no jedna tuga uvijek je prati

Broji glazbenica posljednje dane do poroda, njoj i suprugu Vjekoslavu Rimcu uskoro stiže sin. Na društvenim mrežama Marija je objavila fotografiju na kojoj gleda kroz prozor, gledajući u lijepe dane koji su pred njom i njezinom obitelji.

Da je trudna, Marija Husar otkrila je ekskluzivno za Gloriju u listopadu prošle godine. "Mogu samo reći da je to Božje čudo! No, možda ima nešto i u tome da se ovakve lijepe stvari dogode kada se čovjek opusti i ne razmišlja. Naš sin Ivan je već dulje želio brata. Posljednji put je to rekao kada smo bili u Međugorju na dočeku Nove 2020. Ondje žive Ivanove krsne kume i mi gotovo svaku novu godinu ondje dočekamo. S nama je bila i moja prijateljica i kuma Silvija, koja ima dvoje male djece. Šetali smo i Ivan je poželio gurati kolica. I tada mi je rekao: 'Mama, ja bih želio jednog malog bracu'. Na to sam se nasmijala i rekla mu: 'I ja bih željela isto. Moli se Bogu, on uslišava dječje molitve'. I evo, iduće godine u veljači nam stiže braco", rekla je Marija tada u ekskluzivnom intervjuu.

Čitajte i: Prinova stiže! Marija Husar Rimac pokazala što je sve od opreme naručila za dječaka

Kada su se njezin suprug i ona već pomirili da će njihov sin Ivan ostati jedinac, stiglo je pravo malo čudo - koje uskoro stiže kao najdivniji dodatak sretnoj obitelji.

Linker
18. travanj 2024 18:13