I tek tako

John Corbett trebao je skinuti kile za Aidanov povratak u Carrien život. Razlog nije estetski

Tvorci serije glumcu su rekli da treba biti stvarno čvrst kad se vrati. Novim izgledom htjeli su pokazati da je sada drugačija osoba.

Obožavatelji „Seksa i grada” i njegovog nastavka, serije „I tek tako”, jedva su dočekali najavljeni povratak Johna Corbetta u ulozi Aidana Shawa, bivšeg dragog Carrie Bradshaw. Mnogi su se i ranije nadali da će omiljena kolumnistica sretno završiti upravo s njim, no scenarij je htio drugačije i ona se skrasila s Facom. Sada, kada Face više nema, za Carrien lik otvaraju se nove mogućnosti, pa je i Aidan dobio priliku.

Kako bilo, Corbett i tvorac serije Michael Patrick King nedavno su otkrili kako je prije povratka glumac bio zamoljen da ozbiljno poradi na tjelesnoj formi i to iz vrlo važnog razloga, piše Hello. O tome je King govorio u podcastu The Writers Room. „Potpuno smo preuredili Aidana, napravili smo mu make over. Ošišali smo ga, maknuli smo mu tirkizni nakit, rekli smo Johnu da mora biti stvarno čvrst kad se vrati. Priopćio sam mu to dok smo sjedili u restoranu, jeo je prženu piletinu. Kad je čuo što ga čeka samo je ispustio komad piletine na tanjur i srušio se u separe u kojem smo sjedili”, duhovito je ispričao King.

image

Gledaju li Carrie i Aidan u svijetlu budućnost ili...

KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Razlog nije bio estetski, tvrdio je dalje King. „Ako vraćamo neki lik, moramo pronaći nešto novo kod njega. I evo, sada vraćamo Aidana i moramo vidjeti što možemo učiniti s pričom s obzirom na sve što im se dogodilo, na svu bol kroz koju su već prošli, na to koliko ga je Carrie povrijedila u prošlosti i koliko je loše podnio prekid”, dodao je.

image

John Corbett i Sarah Jessica Parker na setu serije "I tek tako"

STEVE SANDS/NEWYORKNEWSWIRE/BAUER-GRIFFIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

U raspravi na Twitteru o Aidanovom povratku obožavatelji su zabrinuti da bi Carrie mogla ponovo slomiti Aidanu srce te da se sve događa zato što je Faca mrtav. Drugi misle da, bez obzira na sve, vrijedi vidjeti Aidana i Carrie opet zajedno, treći kažu da ne bi mogli podnijeti još jedan njihov prekid. Dok još nije poznato kakvu su sudbinu scenaristi namijenili Aidanu i glavna glumica Sarah Jessica Parker imala je nešto reći o njegovu povratku. „Još postoji iskra. Mislim kako oni misle da mogu nešto učiniti, da imaju priliku biti bolji ovoga puta. Životno iskustvo i zrelost mijenjaju način na koji pristupate ljubavnoj vezi. Ima li prepreka na njihovom putu? Možda. Postoje li jaki osjećaji? Apsolutno.”

Tko želi vidjeti kako će se dobri Aidan provesti ovaj puta treba pričekati posljednju, jedanaestu epizodu druge sezone serije. Njezino je premijerno prikazivanje najavljeno za 24. kolovoza.

Linker
16. travanj 2024 16:26