Joe Jonas i Sophie Turner prije godinu dana

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Što se događa?

Joe Jonas i Sophie Turner: Slijedi li pomirba poslije njegovog posljednjeg poteza?

Otkako je američki glazbenik u Miamiju povukao zahtjev za razvod braka od engleske glumice, nikome nije jasno odustaje li od brakorazvodne drame ili se razvod nastavlja?

Otkako je američki glazbenik u Miamiju povukao zahtjev za razvod braka od engleske glumice, nikome nije jasno odustaje li od brakorazvodne drame ili se razvod nastavlja?

Neočekivana prošlotjedna odluka američkog glazbenika Joea Jonasa povući zahtjev za razvod braka koji je u rujnu podnio u Miamiju, mnoge je začudila. Na taj potez odlučio se poslije nedavne, četverodnevne medijacije u New Yorku, gdje su Joe Jonas i Sophie Turner postigli dogovor oko skrbništva nad kćerima, trogodišnjom Willom i jednogodišnjom Delphine.

Član pop grupe Jonas Brothers sada nema ništa protiv da njegova supruga odvede djevojčice u posjet svojoj obitelji u Veliku Britaniju i ne protivi se ideji da ih ubuduće odgajaju u njegovoj domovini i u Engleskoj, odakle je zvijezda serije "Igra prijestolja".

Isprva se vjerovalo da je moguća pomirba jer je pjevač nedavno povukao zahtjev za razvod u Miamiju. Osim toga, medijacija je bila uspješna, utihnuli su i napisi u dijelu američkih medija o tome da je Sophie Turner "neodgovorna majka" (vjeruje se da ih je lansirao njegov PR tim), putovnice djevojčica su očito vraćene majci, kakofonija kojekakvih izjava o njihovom četverogodišnjem braku stišala se i nekad sretan par napokon je mogao staloženo razgovarati. Oboje žele "prijateljsko rješenje svih problema", objavljeno je. Znači li to da će se pomiriti?

Kako sada stvari stoje, razvod ide svojim tijekom: Joe Jonas povukao je zahtjev za razvrgnućem braka u Miamiju zbog proceduralnog razloga jer je njegova supruga u međuvremenu podnijela zahtjev za razvodom njihovog braka u domovini.

Budući da je na nedavnoj medijaciji odlučeno da će par pregovarati o uvjetima razlaza iza zatvorenih vrata, konačan dogovor o razvodu poslije pregovora njihovih odvjetničkih timova mogao bi potvrditi sud u Velikoj Britaniji. Zašto? Mediji ondje nemaju pravo uvida u sudske spise prije donošenja presude (a i tada je procedura uvida u spis komplicirana i limitirana).

Hoće li se to dogoditi, odlučit će sud. Naime, formalna odluka gdje će se formalizirati razvod donijet će se u prosincu. Par se usuglasio oko toga da će privremeni dogovor o skrbništvu nad kćerima vrijediti do 7. siječnja iduće godine. U skladu s tim, Joe i Sophie složili su se da će djevojčice Dan zahvalnosti provesti s ocem, a Božić s majkom.

"Nakon produktivnog i uspješnog posredovanja, složili smo se da će djeca podjednako provoditi vrijeme u domovima punim ljubavi u SAD-u i Ujedinjenom Kraljevstvu", potvrdio je dvojac u izjavi za Page Six prošlog utorka.

Treba istaknuti da je engleska glumica u rujnu tužila supruga zbog oduzimanja putovnica djevojčica i njihovog prisilnog zadržavanja u Americi. Da li je Joe Jonas prisilno zadržao kćeri u rujnu, sud će odlučiti 2. siječnja 2024., u New Yorku.

Nadalje, Sophie Turner u sudskim dokumentima tvrdi da su djeca boravila s ocem u SAD-u dok je radila na televizijskom projektu u domovini. Dogovorili su se da ih preuzme u rujnu i odvede u Englesku gdje im se on trebao pridružiti, ali pjevač se predomislio i zadržao djevojčice i njihove putovnice, što je glumica doživjela poput nokauta iz vedrog neba.

image

Joe Jonas u šetnji sa svojim djevojčicama

DIAMOND/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Osim toga, posebno bolan detalj u razvodu Jonas – Turner je spin o zajedničkoj odluci da se zapute svatko na svoju stranu. Točno je da su na Instagramu početkom rujna objavili zajedničku izjavu o razvodu, no pravni dokumenti kasnije su otkrili da je Sophie Turner bila potpuno šokirana njegovom odlukom o razvodu. Još gore, navodno je saznala da se razvode iz medija.

image

Sophie Turner svaki slobodan trenutak provodi s djecom

DIAMOND/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Stoga mnoge zanima što će se dogoditi poslije 7. siječnja, kada istječe privremeni dogovor o skrbništvu nad kćerima postignutog na medijaciji? Hoće li "Sansa Stark" uskoro bivšem suprugu vratiti milo za drago?

Linker
27. travanj 2024 23:46