To je to!

Jennifer Aniston konačno odala tajne besprijekornog izgleda: ‘Vježba je važna, ali...‘

Glumica već godinama očarava svojim izgledom, a čini se kako uz strogi prehrambeni režim i svakodnevno vježbanje prakticira i još neke navike koje joj pomažu da se odlično osjeća.

Mnoge se žene već godinama pitaju u čemu je tajna mladolikog izgleda glumice Jennifer Aniston, pa je glumica nakon godina šutnje konačno odlučila podijeliti svoje savjete i trikove. Naime, pedesettrogodišnja glumica, koja već godinama djeluje kao da ne stari, svaki dan započinje s toplom vodom i limunom. Pritom je otkrila kako joj aktivan životni stil, u kombinaciji s jogom i meditacijom, pomaže da zadrži zdravo tijelo i zdrav duh.

Osim toga, Aniston je otkrila i kako svakoga tjedna odlazi na tretman njege lica, a najviše se veseli dnevnom treningu joge. Ipak, osim što njeguje fizički izgled, glumica se brine i za svoje mentalno zdravlje, a istaknula je kako svaki slobodan trenutak koristi kako bi nešto napisala, s obzirom na to da joj je pisanje omiljena terapija.

image

Mnogi se pitaju kako Jennifer uspijeva održati dobru liniju.

MAGNUS SUNDHOLM/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ipak, obožavatelje je posebno iznenadila informacijom da je tijekom lockdowna počela kuhati, a njezin specijalitet su jaja sa zobenom kašom koja posebno obožava zbog znatne količine proteina.

Kada je riječ o tjelovježbi, Jennifer obožava mijenjati vrstu treninga, a odnedavno pohađa satove penjanja po stijenama.

"Kada mi je trener kojega obožavam dao uže za skakanje po prvi puta, rekla sam mu da je potpuno poludio", ispričala je Jen za Mirror.

image

Aniston je otkrila i kako svakoga tjedna odlazi na tretman njege lica.

MAGNUS SUNDHOLM/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ne može bez njega: Jennifer Aniston otkrila što se krije iza njezinog blistavog izgleda

Ipak, glumica je ubrzo promijenila mišljene i sada ne propušta treninge penjanja koji se odlično nadopunjuju sa svakodnevnim treninzima joge. Nedavno smo pisali i o serumu Tatcha u čiju se učinkovitost zaklinju mnoge slavne dame, a čini se kako ga obožava i Jennifer. Riječ je o proizvodu s formulom koja je napravljena za holivudsku A-listu glumica, a spada u jednu od tajni njezina dobrog izgleda.

Glumičin strogi režim prehrane i redovita tjelovježba zaslužni su za njezin besprijekoran izgled koji se već godinama ne mijenja, ali Aniston često ističe važnost mentalnog zdravlja i rutina koje poboljšavaju stanje njezina duha.

Linker
17. travanj 2024 17:56