UTJEHA ZA ISPADANJE

Jelenu Perčin tješio Bojan Jambrošić: "Bravo, nemaš se čega sramiti, bila si odlična"

Glumica Jelena Perčin i njezin pjevački partner Bojan Jambrošić oprostili su se od showa ‘Zvijezde pjevaju‘.

Glumica Jelena Perčin i njezin pjevački partner Bojan Jambrošić oprostili su se od showa "Zvijezde pjevaju" pjesmom "You Could Be Mine", hitom američkog hard rock sastava Guns N‘ Roses.

"Jelena, ostvarila si djevojački san i to se vidi. Iznenadila si me, a meni se ovo baš jako svidjelo", prokomentirala je njihov nastup članica žirija Danijela Martinović. "Žalostan sam radi tebe Jelena, jer se vidjelo da si se baš uživjela, ali činilo mi se da je prva strofa bila van tonaliteta. Kasnije je bilo sve dobro", dodao je pjevač Marko Tolja. Jelena i Bojan dobili su devetnaest bodova od sturčnog žirija, a nakon glasanja gledatelja osvojili su imali najmanji broj bodova, te su ispali iz popularnog showa. "Bravo, nemaš se čega sramiti, bila si odlična", tim je riječima svoju pjevačku parntericu utješio Bojan Jambrošić.

image

Jelena Perčin i Bojan Jambrošić

DARIO NJAVRO ZA HRT

"Poziv sam dobila čini mi se u siječnju i malo sam razmatrala ponudu jer nisam pjevačica i nemam baš ni pjevačkog iskustva, ali na kraju je prevladala znatiželja i pristala sam", opisala je Jelena Perčin svoj put do HTV-ovog studija i nastupa u showu "Zvijezde pjevaju". Teško joj je izdvojiti omiljenu vrstu glazbe, jer sluša izvođače raznih žanrova, a konstante na njezinoj playlisti su Nick Cave, David Bowie, Etta James i Nina Simone.

image

Jelena Perčin i Bojan Jambrošić

MARKO TODOROV CROPIX

"Kako bih ocijenila svoje pjevanje? Uh, ne znam, neka to profesionalci učine. Sigurno nisam vrhunska pjevačica, nemam ni te pretenzije, a ovo sve doživljavam kao show, a ne kao natjecanje u pjevanju. Jer za natjecanje nemam kvalifikacije, tako da sam u ‘Zvijezde pjevaju‘ došla s ponešto radosti, treme i znatiželje. A odlazim obogaćena velikim iskustvom", priznala je.

Početak godine za glumicu zagrebačkog HNK bio je prilično dinamičan: u jeku priprema za novu ulogu, u predstavi "Ubojstvo" izraelskog redatelja Ide Rosenberga u matičnoj kući, te zakonskom reguliranju prava izvođača na glumačke tantijeme u sklopu AVIP-a, neprofitne udruge za zaštitu audiovizualnih izvođačkih prava, ekskluzivno za Gloriju je nakon višemjesečnih šuškanja o razvodu potvrdila da je njenoj ljubavi s kolegom Momčilom Otaševićem - došao kraj. Jelena je u drugom braku dobila sina Jakšu i kćer Mašu, a iz prvog braka s poduzetnikom Kristijanom Babićem, ima kćer tinejdžerku Lotu.

image

Jelena Perčin i Bojan Jambrošić

MARKO TODOROV CROPIX
Linker
13. travanj 2024 21:26