krizna sedma

Jelena Lešić ekskluzivno za Gloriju: ‘Istina je, razvodim se, odluka je konačna!‘

Sedma godina bila je kobna za HTV-ovu voditeljicu Jelenu Lešić (35) i lošinjskog poduzetnika Krešimira Lešića (41).

Sedma godina bila je kobna za HTV-ovu voditeljicu Jelenu Lešić (35) i lošinjskog poduzetnika Krešimira Lešića (41). Njihovoj naizgled idiličnoj ljubavnoj priči koja je započela na romantičnom Lošinju presudio je život na dvije adrese. - Istina je, Krešo i ja donijeli smo odluku o razvodu. Nijedna tako teška odluka ne dolazi preko noći, puno smo razgovarali. Sve ono što nam se ovih sedam godina činilo kao prednost, sada se pokazalo kao prepreka. Život na dvije adrese više nam nije opcija, svatko dalje nastavlja svojim putem. To je ujedno sve što ću reći na tu temu – rekla nam je za Gloriju Jelena Lešić.

EKSKLUZIVNO! UDALA SE JEDNA OD NAJLJEPŠIH HRVATICA: Jelena Glišić rekla veliko 'DA'

Sa sada već bivšim suprugom pamti samo sretne dane. A mnogi od njih su uistinu bili ispunjeni srećom, smijehom i brojnim putovanjima. Zime su rado provodili u toplim krajevima, a u posebnom sjećanju ostali su joj Maldivi i Oman početkom 2018. godine.

Jelena Lešić u svom domu pričala nam je o strahovima: ‘Mjesecima sam spavala u dnevnom boravku u trenirci‘

Bila je to tek uvertira u bračno putovanje. Vjenčali su se na maloj intimnoj ceremoniji u uskom krugu obitelji i prijatelja u Zagrebu 21.prosinca 2018. Dan kasnije Jelena je pred HTV-ove kamere stala s prstenom, ali bez podočnjaka od tuluma do jutra, jer, objasnila nam je, svadba je bila mala, kratka i – slatka. No, danas ostaje gorak okus. Jer, iako je vjerovala u vječnu ljubav, dogodilo se nešto o čemu nisu ni sanjali.

Srećom, Jelena ima pune ruke posla pa joj za žalovanje ne ostaje puno vremena. Osim što Hrvatima donosi sreću u emisiji ‘Loto’, vodi emisiju o automobilizmu ‘Auto Market’ te lifestyle magazin ‘Klub 7’. Mnogima najljepša Hrvatica koja se titulom Miss Universe okitila 2005. godine sretna je što je smogla snage za veliku odluku, a sa suprugom će zadržati korektan odnos.

Najljepša domaća voditeljica s dečkom uživa u toplim krajevima

Linker
18. travanj 2024 17:45