Poljuljani imidž

Jedan od najseksi muškaraca ne može se obraniti od podrugljivih komentara na račun novog izgleda!

Zbog uloge u filmu o lutki Barbi, Ryan Gosling morao je izblajhati kosu i koristiti preparate za samotamnjenje što se nikako ne dopada njegovoj publici.

Bilo bi bolje da je Ryan Gosling ostao pri svom prvotnom stavu i odbio ulogu Kena u filmu o najpopularnijoj dječjoj lutki Barbie. Osim što bi imao više vremena za obitelj (zbog čega se dvoumio prihvatiti angažman), izbjegao bi brojne ružne komentare na svoj račun. Zvijezda nekih od najomiljenijih ljubavnih filmova, koji ima status glavnog frajera u Hollywoodu, već je, naime, danima predmet izrugivanja.

image

Zbog uloge Kena 41-godišnji Gosling mogao bi izgubiti status jednog od najzgodnijih frajera na velikom platnu.

WARNER BROS/PLANET/PROFIMEDIA

Nakon što je dio javnost sa simpatijama primio prve fotografije holivudskog ljepotana - s izblajhanom kosom i prenapadnom preplanulošću - situacija se preko noći promjenila te Netflixove društvene mreže pucaju po šavovima od prozivki nezadovoljnih Goslingovih obožavateljica koje više ne primjećuju ni njegove isklesane trbušnjake.

"Ryan Gosling kao Ken izgleda prestrašno. Zašto je uopće u filmu?", "Ne mogu reći koliko mi je ovo grozno", "Zašto su mu to učinili i zašto više nije seksi?", "Oh, oči me bole od ovoga? Gdje mogu potpisati peticiju da mu vrate stari izgled?", "Ken bi trebao biti sladak, a ne redikulozan", "Ryan je po prirodi zgodan čovjek, nije trebao narančastu put i platinastu nijansu kose", samo su neki od komentara zgroženih fanova koji se već danima šire društvenim mrežama.

Ryanova kolegica iz filma Margot Robbie, koja je za razliku od njega kao stvorena za ulogu zanosne Barbie, za sada šuti o svemu, no zato je načinjenu štetu pokušala ublažiti njegova supruga Eva Mendes. Lijepa glumica i majka njihovih dviju kćerkica napravila je ustupak i jučer se oglasila se na društvenim mrežama na kojima inače nije aktivna.

"Toliko zabavan i toliko dobar. Uzbuđena sam i jedva čekam vidjeti ovo. To je moj Ken", napisala je Eva u obranu njezinog supruga koji je i sam cijelu situaciju odlučio okrenuti na šalu te je u četvrtak na Instagramu objavio fotku iz starih dana uz komentar da je i prije bio - plavuša!

Čitajte i: KAO STVORENA ZA ULOGU NAJPOZNATIJE LUTKE! MARGOT ROBBIE IZGLEDA POPUT PRAVE BARBIKE

Linker
16. travanj 2024 16:18