Zasad bez komentara

Je li došao kraj? Dugogodišnji dečko Kate Moss ‘uhvaćen‘ u Parizu s drugom

Fotograf plemićkog porijekla i slavna manekenka počeli su vezu 2015. Jednom su je već prekinuli i to zbog njegove pretjerane sklonosti tulumarenju.

Supermodel Kate Moss i njezin dugogodišnji dečko, grof Nikolai von Bismarck, možda više nisu zajedno, tako barem sugeriraju fotografije 36-godišnjeg grofa koji je „uhvaćen” pri ulasku u pariški hotel u društvu tri godine mlađe francusko-američke manekenke Camille Rowe. Fotograf plemićkog porijekla i 49-godišnja Moss vezu su počeli 2015., on joj je bio velika podrška lanjskog rujna kad je pokretala wellness brend Cosmoss, a još prošle godine slavna manekenka nije škrtarila s lijepim riječima za opis svoje obiteljske situacije u intervjuu za Harper‘s Bazaar. „Kada volim, osjećam se lijepo. Najdraži su mi trenuci kada je cijela obitelj zajedno i kada ručamo u sunčano nedjeljno popodne negdje na selu.” Zasad ni Nicolai, prapraunuk slavnog njemačkog kancelara Otta von Bismarcka, ni Kate nisu komentirali novu situaciju, piše Daily Mail.

image

Nikolai Von Bismarck i Camille Rowe stižu zajedno u pariški hotel u noćnim satima

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Nicolai i Camille parišku su večer proveli ležerno odjeveni – on je nosio bijelu košulju uz tamnu vestu i lagano odijelo, a ona zlaćani otvoreni top i traperice. Manekenka je ranije izlazila s megazvijezdom Harryjem Stylesom, a poznate su i njene veze s glazbenicima Devendrom Banhartom i Andrewom VanWyngardenom.

Kate Moss imala je niz veza koje je javnost predano pratila, posebno onu s glumcem Johnnyjem Deppom koju su počeli 1994. godine. Instantno su postali najvruća medijska roba, a Kate je bila uvjerena da ih je „povezala sudbina”. Tri godine kasnije, kad se velika romansa – zbog pretrpanih poslovnih rasporeda i manjka zajedničkog vremena – ispuhala, oboje su bili slomljeni. Definitivno su prekinuli nakon premijere njegovog prvog redateljskog uratka, filma „Hrabri”, u Cannesu 1997. godine.

image

Mama i kći - Kate Moss i Lila Grace Moss Hack

JOHN NACION/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Sada 20-godišnju kćer Lilu Grace, Kate je rodila u vezi s Jeffersonom Hackom, suosnivačem neovisne medijske tvrtke Dazed Media, s kojim se upoznala na intervjuu za njegove magazin. I nakon raspada veze 2004. ostali su bliski, pa su više puta viđeni na zajedničkim večerama s Lilom. Uslijedila je manekenkina burna veza s rokerom Peterom Dohertyjem iz benda Babyshambles, koja bi se mogla podvesti pod devizu „sex&drugs&rock‘n‘roll”. Doherty je na jednom koncertu 2007. dao publici do znanja da je Kate prihvatila njegovu prosidbu, no par je iste te godine prekinuo. Kate se ipak koju godinu kasnije udala, za Jamieja Hincea, gitarista grupe The Kills, no taj je brak razvrgnut 2015. Iste godine počela je vezu sa 16 godina mlađim plemićem, a već iduće godine vezu je prekinula, jer joj je – tko bi rekao - njegovo partijanje postalo previše. Kasnije su se pomirili i, reklo bi se, sredili, a hoće li veza preživjeti i ovaj izazov, javnost će doznati uskoro.

Linker
15. travanj 2024 05:59