Iskreno o intimi

Je li Adele novom izjavom o majčinstvu htjela poručiti da ima problema!?

Britanska glazbena diva ponovno je izjavila da bi voljela imati još djece, no istodobno je dala naslutiti da se to možda i neće ostvariti čime je potaknula nagađanja da ona i njezin dečko Rich Paul možda ne mogu imati zajedničke potomke.

Otkako je pronašla ljubavnu sreću sa sportskim agentom Richom Paulom, glazbena zvijezda Adele puno je otvorenija prema medijima pa je tako i ovih dana s javnošću podijelila vrlo intimne planove. Za jedno od posljednjih izdanja BBC-eve emisije Desert Island Discs, dobitnica Grammyja i majka devetipolgodišnjeg dječaka Angela, kojeg je dobila u braku s humanitarcem Simonom Koneckim, pričala je o njezinoj želji za proširenjem obitelji.

image

Sa Simonom Koneckim provela je osam godina, a razvod su finalizirali lanjskog ožujka

BVFU2/BACKGRID UK/PROFIMEDIA BVFU2/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Definitivno bih voljela imati još djece i bilo bi divno da možemo. Ako ne, imam Angela. Samo želim biti sretna", kazala je Adele voditeljici Lauren Laverne, koja je veliki dio intervjua posvetila upravo ovoj temi. Adele je pitala i je li ju majčinstvo promijenilo, na što je ona dala iskren odgovor.

"U svakom je pogledu utjecalo na mene. Biti roditelj je dobro, loše, čudno. No, volim biti mama", napomenula je glazbenica, koja je ponosno dodala i kako njezin sin već ide istim stopama.

"Angelo se upravo zaljubio u glazbu. Posljednjih nekoliko godina bavio se video igrama, što je uglavnom područje njegova oca, a ne moje. No, već neko vrijeme nas dvoje vodimo najintenzivnije razgovore o glazbi, ili samo sjedimo i zajedno slušamo pjesme. Za mene je to tako čarobno", raznježeno je istaknula Adele.

image

Adele svog dečka opisuje kao princa na bijelom konju pa je za pretpostaviti da bi voljela s njim imati dijete

CHRISTIAN PETERSEN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Ovo nije prvi put da je jedna od najboljih pjevačica današnjice govorila o tome da želi još djece. Tijekom njezinog specijalnog koncerta One Night Only na CBS-u u studenom, isto je rekla i Oprah Winfrey pa se neki s razlogom pitaju je li ona i Rich možda ne mogu imati zajedničku djecu.

"Definitivno sam otvorena za to. Željela bih još djece. No, ne bi bio kraj svijeta ako se to ne dogodi jer imam Angela", ponovila je Adele, ostavljajući otvorenim pitanje je li ona i Rich imaju nekih problema s plodnošću ili još nije došlo vrijeme za taj važan korak u njihovoj vezi.

image

Adelin sin Anglelo na jesen će napuniti deset godina

JULIANO/X17ONLINE.COM

Podsjetimo, Adele i Rich skupa su od prošle godine, a on je u njezin život ušao nakon teškog perioda i rastave od Angelovog oca.

"Viđala sam se s muškarcima i prije Richa, no bilo im je stresno pojavljivati se u javnosti sa mnom. Richa to, pak, ne smeta. On je dovoljno dosljedan i obazriv da me nije briga tko zna za našu vezu. On je odličan. I tako je.eno zabavan. I jako je pametan", rekla je lani Adele za svog dečka.

Čitajte i: Adele o pjesmi koja joj mnogo znači: ‘Angelo će je vjerojatno mrziti kada bude tinejdžer‘

Linker
16. travanj 2024 08:05