MATT BARON/SHUTTERSTOCK
BORBA S KILOGRAMIMA

Jaden Smith otkrio razlog svog naglog mršavljenja: Jada i Will morali intervenirati zbog zdravlja svog sina

Sin slavnog glumca postao je vegan te isprva nije dobivao hranjive tvari iz svoje prehrane, postao je slab i iscrpljen, no sada uzima vitamine te vježba u teretani.

Sin slavnog glumca postao je vegan te isprva nije dobivao hranjive tvari iz svoje prehrane, postao je slab i iscrpljen, no sada uzima vitamine te vježba u teretani.

Jaden Smith (23) iskreno je progovorio o svojim zdravstvenim problemima i borbi s kilogramima u posljednjoj epizodi obiteljskog showa, prenosi People.

Mladi umjetnik (23) pojavio se u srijedu u epizodi Red Table Talka zajedno s majkom Jadom Pinkett Smith i bakom Adrienne "Gammy" Banfield-Norris kako bi razgovarali o njegovom zdravstvenom stanju i problemima s probavom, što je navelo Jadena da razmisli o svojim prošlim životnim navikama zbog kojih je njegova obitelj prije dvije godine morala provesti intervenciju.

image

Obitelj Smith

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

"Mogao sam surađivati ​​s liječnicima i dobiti svoje vitamine, suplemente i proteinske napitke", rekao je Jaden. "To je polovica moje prehrane. To je poput lozinke za moje tijelo. Bolest crijeva nije jednostavna stvar i zato sam toliko smršavio, no sada puno više težim i osjećam se zdravije", rekao je.

Ne samo da je Jaden nastavio dobivati ​​na težini, već je također i naporno trenirao u teretani kako bi izgradio svoju mišićnu masu.

"Bilo je to daleko od one težine koju sam nastupao na Coachelli, gdje sam bio sama kost i koža", rekao je Jaden nakon što je vidio svoje slike bez majice sada u usporedbi s onima iz 2019.

image

Jaden Smith 2019.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Amerikancima je dosta intimnih detalja iz života Jade i Willa Smitha: U peticiji traže da ih novinari prestanu intervjuirati

U epizodi Red Table Talk-a iz rujna 2019., Jada je rekla da su ona i njezin suprug Will Smith (53) morali ozbiljno porazgovarati s Jadenom o njegovom zdravlju nakon što je značajno izgubio na težini.

"Will i ja smo imali malu intervenciju s Jadenom jer je on sada vegan, ali shvatili smo da ne dobiva dovoljno proteina", rekla je Jada te nastavila: "Izgledao je kao da nestaje. Izgledao je iscrpljeno, bio je stalno iscrpljen, nije dobivao hranjive tvari iz svoje prehrane", objasnila je.

image

Jaden Smith 2019.

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Životna priča Willa Smitha: Od nesretnog djetinjstva do najintrigantnijeg braka u Hollywoodu

"Imao je tamne kolutove ispod očiju, koa mu je čak bila siva. Jako smo se živcirali zbog cijele te situacije, ali sada definitivno izgleda puno bolje i zdravije", rekao je slavni glumac i otac Will Smith.

Linker
26. travanj 2024 00:12