RADOVI PRI KRAJU

Izgleda senzacionalno: Marijana Batinić otkrila ‘najskriveniji‘ dio svog stana

Popularna televizijska voditeljica privodi kraju radove u svom novom stanu u koji se preselila sa suprugom Matejom Pašalićem, te kćerima Enom i Rozom.

Kako to obično biva, kad jednom započnu - radovima nikad kraja. Na svojoj koži je to osjetila i omiljena televizijska voditeljica Marijana Batinić, koja se sa suprugom Matejom Pašalićem, te kćerima Enom i Rozom početkom lanjskog listopada iz strogog gradskog središta preselila se u novi dom u podsljemenskoj zoni. Oko njezine kuće voćke su u punom cvatu, a procvala je i magnolija, čijim je fotografije Marijana podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu.

"Proljetna čarolija u mojoj ulici...", napisala je u opisu, a nakon toga je pokazala i novi potpuno uređeni, najpraktičniji dio svoga stana. "Konačno je gotov i ovaj 3u1 dio kuhinje: smočnica, ostava i bar, sve je stalo u ovaj kantun", napisala je voditeljica u svojoj objavi.

Potkraj lanjskog studenog otkrila je kako se odlučila za kuhinjske ormariće u petrolej boji, radnu ploču s elegantnim uzorakom bijelog mramora, a pokazala je i posebno otmjen sudoper u zlatnoj boji. Pohvalila se i moderno uređenim dnevnim boravkom te "walk in" ormarom, u kojem se nalazi veliko ogledalo. I brojne praktične police na kojima je dovoljno mjesta za Marijaninu zavidnu kolekciju cipela, torbica i modnih dodataka. Naime, Marijana je velika obožavateljica mode, te je od 2021. godine dio kreativnog tima modnog brenda IKona koji nudi elegantne i ženstvene kreacije klasičnog stila s pomakom. A intervjuu za Gloriju izjavila je kako je njezin najdraži komad odjeće - trenirka.

"Moda mi je najdraža u proljeće i jesen, a s njom i traperice, baloneri... Zimi mi je prehladno pa se zabundam, a otkad ljeta provodim na Šolti, štikle ne vidim po dva, tri mjeseca godišnje. Pandemija i godine su učinili svoje pa mi je udobnost na prvome mjestu. Nakon svega što sam odjenula, možda mi je malo neugodno za priznati, ali trenirka mi je najdraži odjevni predmet", rekla je Marijana Batinić i dodala da se u posljednjih deset godina selila šest puta. A njezinoj sreći nema kraja otkako je pronašla novi dom za svoju četveročlanu obitelj. "Majstora je u jednom trenutku u stanu bilo kao da kuću gradimo. Ali operacija je uspješno obavljena, presretna sam", izjavila je.

image

Marijana Batinić

DAMJAN TADIC/CROPIX
Linker
19. travanj 2024 18:30