sprema se svadba

Ivanka mu okrenula leđa? Bivši američki predsjednik Donald Trump utjehu je pronašao u mlađoj kćeri Tiffany

Očeva mezimica planira glamuroznu svadbu sa zaručnikom milijarderom na Trumpovom imanju Mar-a-Lago na Floridi. Tiffany Trump planira vjenčanje, a Donald je oduševljen.

Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane, kaže narodna uzrečica koja najbolje opisuje odnose u donedavno najmoćnijoj američkoj obitelji Trump.

Otkako je omražen, ismijan i prezren čak i od dijela svojih najvatrenijih pristaša napustio Bijelu kuću, bivši američki predsjednik Donald Trump (75) postao je persona non grata za sve koji drže do svog društvenog ugleda, te se direktno ili indirektno nastoje distancirati od čovjeka koji je mandat završio s titulom lošeg gubitnika i najvećeg lažova u suvremenoj političkoj povijesti.

U njegovoj blizini više nema supruge Melanie, koja je odahnula što više nema protokolarnih obaveza pa se u potpunosti može posvetiti odgoju sina Barona. No, da će Trumpu leđa okrenuti i obožavana kći Ivanka Trump i zet Jared Kushner, koji se nisu pojavili na svečanoj večeri povodom njegova 75. rođendana 14. lipnja na Floridi, tome se uisinu malo tko nadao.

image
MANDEL NGAN/AFP/PROFIMEDIA

Čitajte i: Razlog za slavlje u kući Trumpovih! Donaldova najmlađa kći ushićeno objavila zaruke za dečka milijardera

Čitajte i: O novom skandalu s agentima Tajne službe oglasila se i članica obitelji Trump: ‘Ovo su čisti tračevi‘

Za mnoge je to bila definitvna potvrda da Ivanka i Jared, nekoć najbliži suradnici iz Bijele kuće, više ne žele da ih se smješta u Trumpov najuži krug pouzdanika, a njihov izostanak primjećen je i na drugim društvenim događanjima na imanju s pripadajućim golf klubom u Mar-a-Lagu.

Prema insajderskim informacijama među njima zasad nema zle krvi, ali se Kushner nastoji držati izvan punčeve političke orbite, jer shvaća da je njegova zvijezda na zalasku. A sve sumanutije ideje zanose još jedino bijele supremaciste i slične tipove koji američku demokraciju ne smatraju snažnim temeljem, nego ruglom svoje zemlje.

No, zato je sada na svoje došla mlađa kći Tiffany Trump (27) iz Trumpova braka s Marlom Maples, koja je u očevim očima trenutačno mezimica broj jedan. Dok Ivanka objavljuje selfije s cijepljenja i putovanja u Aspen za vrijeme godišnje konferencije konzervativaca (CPAC) na kojoj je njezin otac sa svojim užasavajućim porukama bio jedna od glavnih zvijezda, Tiffany s ocem raspravlja o svojim planovima za vjenčanje s četiri godine mlađim zaručnikom Michaelom Boulosom, pravnikom, milijarderom i nasljednikom multinacionalne kompanije. I to upravo na očevom omiljenom mjestu, imanju Mar-a-Lago u Palm Beachu.

image

ROMAIN MAURICE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

- Njih dvoje sanjaju o velikoj svadbi, koja će biti medijski spektakl u čitavom svijetu, a nekim čudom se niti Boulos, koji inače izbjegava pretjerano eksponiranje tome ne protivi.

Tiffany i Michael upoznali su se i prohodali prije tri godine, a zaručili su se u siječnju ove godine. U početku su razmišljali o dvije svadbe na dva kontinenta, ali je na kraju, čini se, pod Trumpovim utjecajem prevagnula odluka o glamuroznom vjenčanju u Mar-a-Lagu, kakvo su si 2005. priuštili Donald i Melania Trump.

Tiffanynu majku Trump je, inače, oženio u svom hotelu, a to je vjenčanje iz 1993. u američkoj javnosti poznato po posprdnom nazivu Plaza Wedding.

Tako da Tiffanyno ulagivanje ocu i njezina sugestija da mu na neki način "prepusti" odabir mjesta za vjenčanje nije nimalo slučajno. Njime će, naime, osim potvrde statusa očeve nove ljubimice na neki način i vratiti dug majci. Kako god bilo, jedno je sigurno: na tom vjenačnju sigurno se neće pojaviti Bill i Hillary Clinton, koji su 2005. bili među uzvanicima na svadbi Donalda i Melanije Trump.

Linker
10. travanj 2024 17:09