Ljeto za pamćenje

Ivan Rakitić i njegova supruga ludo se provode u raju za bogate: Svi komentiraju jednu fotografiju!

Otkako se prije nekoliko godina oprostio od hrvatske nogometne reprezentacije proslavljeni Raketa više nego ikada prije uživa u ljetu i putovanjima. Nakon nedavnog romantičnog odmora u Turskoj, sa suprugom Raquel otputovao je u Dubai.

Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri trenutno borave u egzotičnom Dubaiju. U omiljenu destinaciju jet seta iz cijelog svijeta stigli su početkom tjedna, a sudeći prema fotografijama koje oboje objavljuju na društvenim mrežama, pod užarenim dubaijskim suncem provode se kao nikada do sada.

Pratitelje zaljubljenih supružnika posebno je oduševila njihova zajednička fotografija na kojoj poziraju na jet skiju, a u pozadini se vidi čuveni hotel u obliku jedra Burj Al Arab.

Na njoj Rakitić sjedi za volanom dok njegova lijepa supruga iza njega stoji na nogama što je mnoge podsjetilo na scenu iz filmova o James Bondu.

"Izgledate tako moćno, kao agent 007 i Bondova ljepotica", našalio se jedan od Raketinih fanova, komentirajući njihovu novu razglednicu iz Dubaija.

Nekadašnji Vatreni koji već par godina nosi dres nogometnog kluba Sevilla, sa suprugom se u Dubaiju odmarao i lanjskog lipnja, a tada su tamo proslavili godišnjicu braka. Ove godine njihovoj su ljubavi nazdravili u Turskoj, gdje su boravili nekoliko dana.

Čitajte i: JEDNA OD NAJLJEPŠIH LJUBAVNIH PRIČA NOGOMETNOG SVIJETA: 'REKAO SAM DA ĆE MI TA DJEVOJKA POSTATI ŽENA'

Podsjetimo, Rakitić i Raquel crkveno su se vjenčali 2015., dvije godine nakon što su brak sklopili u matičara. Svadbeno slavlje održano je u Sevilli gdje i danas žive s njihove dvije djevojčice: Atheom i Adarom. Mnogima je njihova ljubavna priča jedna od najromantičnijih u nogometnom svijetu, a počela je kad je nogometaš imao samo 23 godine.

Prije nekoliko godina Raketa je ekskluzivno za nas ispričao da se u Raquel zaljubio istog dana kada je prvi put posjetio njezinu rodnu Sevillu. Ona je tada radila kao konobarica, a za oboje je to bila ljubav na prvi pogled, iako je našem nogometašu rođenom u Švicarskoj trebalo sedam mjeseci da svoju suprugu privoli na prvi spoj.

Linker
16. travanj 2024 11:22