Snimljeno u dućanu A‘Marie
Odjeća: A‘Marie
Šminka: Josipa Drpić/JL Style Agency
Kosa: Perman Concept

 NEJA MARKIČEVIĆ/CROPIX
U NOVOJ GLORIJI

Iva Majoli: Novi brak, novi posao i stara prijateljstva

Najbolja hrvatska tenisačica svih vremena, danas izbornica ženske reprezentacije te, odnedavno, direktorica kultnog Hopman Cupa, priznaje da joj je brak s talijanskim industrijalcem Robertom Calegarijem donio smirenje - iako stalno putuje između Milana, u kojem on živi, i Zagreba, gdje joj kći Mia pohađa srednju školu.

Najbolja hrvatska tenisačica svih vremena, danas izbornica ženske reprezentacije te, odnedavno, direktorica kultnog Hopman Cupa, priznaje da joj je brak s talijanskim industrijalcem Robertom Calegarijem donio smirenje - iako stalno putuje između Milana, u kojem on živi, i Zagreba, gdje joj kći Mia pohađa srednju školu.

Našoj najuspješnijoj tenisačici, osvajačici Rolland Garrosa, izbornici ženske teniske reprezentacije, život se u posljednjih godinu dana iz temelja promijenio. Lanjskog listopada Iva Majoli udala se za Roberta Calegarija, talijanskog poslovnog čovjeka iz Milana, a nedavno je postala direktorica kultnog Hopman Cupa, međunarodnog teniskog turnira koji se od 1989. održavao u australskom Perthu, a ove se godine preselio u Nicu. Većinu vremena i dalje je u Zagrebu, gdje joj kći Mia pohađa drugi razred srednje škole, no svaki vikend je sa suprugom u Milanu, a svakih desetak dana putuje u Nicu gdje se održavaju pripreme za turnir koji će se održati od 18. do 23. srpnja. Zbog svega toga, kaže, njen život se svodi na pakiranje i raspakiravanje putnih torbi, o čemu je iskreno govorila u intervjuu za novi broj magazina Gloria.

"Živim u koferima. Preko tjedna sam u Zagrebu s Mijom, vikendima u Milanu sa suprugom, zbog obaveza oko Hopman Cupa često odem do Nice, odlazim i na neke turnire... I moj suprug mnogo putuje, jedan je od najvećih proizvođača papirnate galanterije, tako da je stalno izvan Milana. Uglavnom, lovimo se. Ali to sam znala kada sam se udala i nadam se da će se taj tempo smiriti najesen, kada će nam se Mia pridružiti u Milanu. Ipak je lakše kada imate stalnu bazu, ovako ne znam gdje su mi stvari ni gdje se budim", govori tenisačica i otkriva da joj je u braku super.

"U Robertu sam pronašla prijatelja i partnerai bez njega više ne mogu zamisliti svoj život. Mislila sam da mi se takva ljubavna priča više nikada neće dogoditi. Ali kako je moj muž pravi tradicionalni Talijan, trebalo mu je prvo objasniti moj način života, posao i putovanja. Hvala Bogu da je razuman, upoznao je ljude s kojima radim i putovao je sa mnom po turnirima da vidi kako taj naš sportski svijet funkcionira. Podržava me jer voli sport", otkriva Iva i dodaje kako joj je najvažnije bilo da Roberto prihvati Miju kao svoju.

image

Snimljeno u dućanu A‘Marie
Odjeća: A‘Marie
Šminka: Josipa Drpić/JL Style Agency
Kosa: Perman Concept

NEJA MARKICEVIC/CROPIX CROPIX

"Naravno, Mija ima svog tatu Stipu, kojeg obožava i koji obožava nju, ali je sada dobila i Roberta koji joj je u svemu podrška. Jako mi je bitno da imaju dobar odnos, da smo obitelj i da se svi međusobno podržavamo. Mia u meni, svom tati i Robertu ima oslonac, i zna da smo svi mi uvijek tu za nju. Naravno, nije lako s tinejdžericom, volimo se i slažemo, ali ima i puno prepirki - no na kraju dana se sve dogovorimo. Mia je super dijete sa svim mušicama koje su za tu dob uobičajene".

Koliko joj znači to što živi u prijestolnici mode, je li razmišljala o nekim korekcijama izgleda, ali i kako se nosi s kritikama Iva Majoli otkriva u novom broju magazina Gloria.

U novom izdanju čitajte i:

  • HUGH GROSVENOR Zaruke najimućnijeg britanskog plemića
  • INTERVJU: LOVRO JURAGA Sva lica multitalentiranog glumca
  • GRGO ŠIPEK GRŠE Kako je triljski reper postao glas nove generacije
  • CHARLES III. Nepoznati detalji krunidbe na koju se čekalo 70 godina
  • LJEPOTA Pred ogledalom: Jelena Perković, zagrebačka kineziologinja i natjecateljica showa ‘Survivor‘
  • MODA Zašto su svi ludi za rabljenim luksuznim satovima
  • STIL ŽIVOTA Trendovi u uređenju prostora sa Salona namještaja u Milanu
  • ANDREA ANDRASSY Stari dom zagrebačke spisateljice - u novom ruhu
  • KUHINJA: TOMISLAV GRETIĆ Novi poslovni pothvat poznatog chefa
  • PUTOVANJE: JERUZALEM, JERIHON I BETLEHEM Travel blogerica Tea Vasiljević u istraživanju Zapadne obale
  • FELJTON: RICHARD AVEDON Revolucionar modne fotografije
Linker
27. travanj 2024 08:52