INTIMNA BIOGRAFIJA

‘It‘ par devedesetih! S njom je Johnny Depp doživio najveću strast i zaluđenost

Otkrivamo zašto u ljubavnoj kronologiji holivudskog glumca Johnnyja Deppa posebno mjesto zauzima britanski supermodel Kate Moss.

Svaki dan cure novi sočni detalji iz holivudske parnice godine u slušaju 'Depp protiv Heard' u kojoj se bivši supružnici Johnny Depp i Amber Heard međusobno besprizorno blate i optužuju za nasilje i zlostavljanje u svim zamislivim oblicima. Ta sudska priča godine pozorno se prati, a odvija se pred očima svjetske javnosti u Fairfaxu u Virginiji. Premda trenutačno najaktualnija i najpoznatija druga supruga u intimnoj biografiji holivudskog buntovnika sigurno nije najvažnija žena.

image

Na premijeri filma 'Strah i prezir u Las Vegasu' na filmskom festivalu u Cannesu

ALAN DAVIDSON/SHUTTERSTOCK

Baš kao što to nije njegova ni mladenačka ljubav Lori Allison, vizažistica s kojom je u braku osamdesetih godine proveo dvije godine. Bio je zaručen s glumicama Jennifer Grey i Sherilyn Fenn, Winonu Ryder je zaprosio i istetovirao si poruku 'Winona Forever' (Winona zauvijek) na desnu ruku, a činilo se da se napokon smirio s francuskom pjevačicom i glumicom Vanessom Paradis.

U četrnaest godina veze između Francuske i Sjedinjenih Država dobili su kćer Lily-Rose Melody Depp (23) i sina Johna Christophera Jacka Deppa III (20), a da više nisu zajedno objavili su u lipnju 2012.

image

Soba 16 hotela Portobello u londonskoj četvrti Notting Hill s vikotrijanskom kadom u kojoj su se Depp i Moss okupali napunivši je s 36 boca šampanjca

STEVE BACK/DAILY MAIL/SHUTTERSTOCK

Ipak, posebno mjesto u ljubavnoj kronologiji Johnnyja Deppa (58) pripada četverogodišnjoj vezi s britanskim supermodelom Kate Moss (48), a njih dvoje su se smatrali ikonom i jednim od najglamuroznijih parova devedesetih godina prošlog stoljeća.

Čitajte i: NAKON DVADESET GODINA OTKRIVENO KAKO JE PUKLA VEZA IZMEĐU NEKOĆ NAJSLAVNIJEG PARA NA SVIJETU

Johnny Depp je upravo bio prekinuo svoju vezu s Winonom Ryder, a Kate Moss je zbog Deppa ostavila drugog holivudskog velikana Leonarda DiCaprija. Fatalan susret dogodio se početkom 1994. u Cafe Tabacu, kultnom njujorškom klubu u East Villageu, a upoznao ih je zajednički prijatelj, društveni kroničar i kolumnist George Wayne.

image

Na dodjeli Zlatnih globusa 1995.

ALEX BERLINER/BEI/SHUTTERSTOCK

Johnny je večerao u stražnjem dijelu, a Kate je u Cafe Tabac stigla s prijateljicom, supermodelom Naomi Campbell. Bila je to ljubav na prvi pogled i početak jedne od najneobuzdanijih, najstrastvenijih, najerotičnijih i najluđih veza u svijetu slavnih.

Tada 31-godišnji Johnny Depp i deset godina mlađa Kate Moss posvuda su išli zajedno, bez obzira na mjesto i priliku stalno su se ljubili, držali za ruke, dodirivali nogama..., a u legendu su ušli njihovi divlji tulumi po hotelskim sobama diljem svijeta, koje su nakon njihova izlaska izgledale kao da ih je poharao tim specijalnih vojnih postrojbi nakon izvlačenja zatočenika.

image

Na premijeri filma 'Donnie Brasco' 1997.

BEI/SHUTTERSTOCK

"Nikad prije nisam s toliko emocija i ljubavi ušao u vezu, nisam znao da tako nešto postoji, da takvo što uopće može postojati. Bio sam potpuno zaokupljen s Kate, ali na kraju smo zbog poslovnih obaveza više vremena provodili razdvojeni, svatko na svom kraju svijeta, nego zajedno. I to je na kraju uništilo našu vezu", izjavio je glumac u razgovoru za britanski časopis Hello 1998.

image

Na otvorenju izložbe fotografija u Londonu devedesetih

TALESNICK/MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK
Linker
20. travanj 2024 08:01