Plamteća strast

Irina i Bradley slave: I zvijezde im sugeriraju da su rođeni jedno za drugo

Holivudska zvijezda Bradley Cooper i top-model Irina Shayk, koji od lanjskog ljeta podgrijavaju glasine o obnovljenoj strasti, rođendane slave dan za danom.

Dijeli ih jedanaest godina razlike, a kalendarski rođendane slave dan za danom. Mnogi taj podatak smatraju potvrdom da su proslavljeni holivudski glumac Bradley Cooper, rođen 5. siječnja 1975., i jedan od najuspješnijih top-modela Irina Shayk, rođena 6. siječnja 1986., zapravo stvoreni jedno za drugo.

image

Bradley Cooper je jedanaest godina i jedan dan stariji od Irine Shayk

FELIPE RAMALES/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Od lanjskog ljeta, kad su se tri godine nakon javno obznanjenog prekida, s kćerkicom Leom de Seine zaputili na Bahame, bivši partneri sve više vremena provode zajedno. A osim zajedničke brige za kćerkicu čijem odgoju ravnopravno pridonose, bez ustezanja razmjenjuju i nježnosti na ulici.

image

Najsretniji su kad su svi skupa u izlasku

FELIPE RAMALES/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Njihovi postupci, smijeh, opušteni govor tijela i pogledi govore više od riječi, pa se čini da se Bradley Cooper i Irina Shayk ni sa kim drugim toliko dobro ne zabavljaju, nego kad su skupa. Tako su pokrenuli i šuškanja da je među njima ponovno planula strast, te da planiraju još jedno dijete, premda nikome nisu javno potvrdili da su opet u vezi.

image

Bradley Cooper i Irina Shayk u New Yorku s kćerkicom Leom lanjskog ljeta

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

A najintenzivnije su se družili potkraj lanjske godine, pa su tako povodom Noći vještica s kćerkicom obilazili susjedstvo, a viđeni su skupa i u šetnji sa psima tijekom koje su se nježno grlili.

"Oboje žele još jedno dijete i rade na tome. Međutim, opcija vjenčanja u njihovom slučaju nije na stolu: svjesni su da im je sada bolje zajedno nego dok su živjeli skupa, pa žele održati ležeran oblik veze", rekao je izvor blizak paru za američki portal Page Six.

image

Zajedno odgajaju kćerkicu Leu de Seine

ROBERT O‘NEIL/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Pritom veliku ulogu igra i činjenica kako oboje smatraju da bi za njihovu kćer Leu de Seine, koja će 21. ožujka proslaviti šesti rođendan, bilo mnogo poticajnije da odrasta uz mleđeg brata ili sestru, a ne kao jedinica, pa je i to dodatni zalog njihovom novostečenom međusobnom razumijevanju. Ako je tako, zašto su uopće prekinuli, pitaju se mnogi, a odgovor na to pitanje, baš kao i mnoga druga koja se tiču srca i osjećaja, znaju samo oni, neposredno uključeni u tu priču.

image

Uhvaćeni u trenutku koji upućuje da su ponovno zajedno u šetnji New Yorkom u studenome prošle godine

ELDER ORDONEZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 01:14