KOBNA RAZLIKA

Ipak razvod! Zvijezda ‘Kuće od karata‘ nije uspjela spasiti brak s 18 godina mlađim

Američka glumica Robin Wright nakon četiri godine braka razvodi se od modnog menadžera Clementa Giraudetea.

Bilo je lijepo dok je trajalo, ali dalje očito ne ide. Nakon četiri godine braka američka glumica Robin Wright, zvijezda popularnog TV serijala ‘Kuća od karata’, razvodi se od supruga Clementa Giraudeta, francuskog menadžera za odnose s javnošću.

Prema dostupnim podacima 56-godišnja glumica je još 31. srpnja podnijela zahtjev za razvod braka, a kao ključni razlog je navela nepremostive razlike u karakteru nje i njenog 37-godišnjeg supruga. U brakorazvodnoj parnici traži podjelu bračne imovine kojom će svaki supružnik samostalno upravljati i o njoj odlučivati, te odustaje od mogućnosti alimentacije ili uzdržavanja bivšeg partnera.

image

Lanjsko ljetovanje bilo im je - posljednje

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Kako će se priča rasplesti ovisi ponajprije o tome jesu li Robin Wright i Clement Giraudet potpisali predbračni ugovor, u što mnogi dvoje jer je Robin Wright u svoj treći brak 2018. uletjela - grlom u jagode.

image

Zajedno su biciklirali držeći se za ruke

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Upoznali su se u vrijeme dok je Clement Giraudet vodio odnose s javnošću za VIP klijente u modnoj kući Saint Laurent. Prvi put su se u javnosti pojavili upravo na Saint Laurentovim modnim revijama, a vjenčali su se u kolovozu 2018. na intimnoj ceremoniji u jugoistočnoj Francuskoj. Medeni mjesec proveli su u luksuznom španjolskom ljetovalištu Formenteri, a još lani su častili svoje pratitelje idiličnim fotografijama s ljetovanja na francuskoj Azurnoj obali.

image

Medeni mjesec proveli su u Španjolskoj

FRCO, RIFI/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Na ljetovanju im se pridružila i njezina kći Dylan Penn (31), koju je Robin Wright dobila u braku drugom braku s glumcem i redateljem Seanom Pennom. Imaju i sina Hoppera Penna (29), a Robin Wright je prije braka s Pennom bila dvije godine udana za kolegu Danea Whiterspoona, kojeg je sredinom osamdesetih upoznala na setu serijala ‘Santa Barbara‘.

image

Robin Wright i Sean Penn imaju dvoje djece

SHUTTERSTOCK
Linker
19. travanj 2024 16:00